info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Karakteristik og anvendelse af superabrasive slibeskive i præcisionsslibning

Karakteristik og anvendelse af superabrasive slibeskive i præcisionsslibning

Jul 11, 2018

Karakteristik og anvendelse af superabrasive slibeskive i præcisionsslibning

Ifølge det forskellige slibemateriale kan det opdeles i almindelig slibeskive og superhard slibeskive. Til problemet med superharde slibeskiver, vil vi i dag diskutere. I øjeblikket består superhard slibeskiver hovedsageligt af diamantslibeskiver og kubiske boritridridslibeskiver, der anvendes til præcisionsslibning af vanskelige processer.

Karakteristik af superhard slibeskive

1. Super-slibende slibeskive har karakteristika for god slidstyrke, stærk slibepapacitet og høj holdbarhed, hvilket er nyttigt til styring af forarbejdningens størrelse og opnåelse af procesautomatisering.

2. Samtidig har den også karakteristika ved lav slibningstemperatur, lille slibekraft, ingen brænde og ingen revner, god overfladekvalitet og ingen strukturændringer. Ved slibning af hårdmetal med et diamantslibeskive er slibekraften kun 1/4 til 1/5 af det grønne siliciumslibeskive ..

3. Højslibende effektivitet er også et af hovedegenskaberne i superhard slibeskive. Dette skyldes, at superhard slibemiddel har en skarp kant og høj slidstyrke, så der er en højere resektionshastighed og slibningsprocent. Imidlertid er super hårde slibende hjul vanskelige at klæde sig på.

4. Et andet kendetegn er den lave forarbejdningsomkostninger. Selvom diamanthjulet og det kubiske bornitridhjul er forholdsvis dyre, er levetiden lang, behandlingseffektiviteten er høj, og den samlede omkostning er lav.

Anvendelsesområde af superhard slibeskive

Superhard slibeskiver kan anvendes i ikke-metalliske materialer og forskellige materialer med høj hårdhed og materialer med høj sprødhed, såsom ædelstene, glas, keramik, halvledermaterialer, sten, hårde legeringer, varmebestandige legeringsstål, ikke-jernholdige metaller og så videre .

Ud over de ovennævnte fælles træk og anvendelsesomfanget har diamant- og kubiske bornitridslibemaskiner også deres egne egenskaber og anvendelsesområde. Diamantslibeskive har stærk slibepapacitet og høj slibepåvirkning. Det er velegnet til behandling af ikke-metalliske hårde og sprøde materialer, hårde legeringer, ikke-jernholdige metaller og legeringer. På grund af fremkomsten af syntetiske diamanter og den modne teknologi er prisen også billigere, så den er meget udbredt i forskellige brancher.

Men da diamanten er let at forårsage kemisk reaktion med jerngruppelementer, anvendes den til hårde og hårde stålmaterialer med høj hårdhed og lav varmeledningsevne, som f.eks. Varmebestandigt legeret stål, titaniumlegering, støbejern, etc. Til disse materialeproces. kubiske bornitrid slibeskiver vil være bedre. Det har bedre termisk stabilitet og stærkere kemisk inertitet end diamanten. For eksempel er diamantets termiske stabilitet kun 700 til 800 grader Celsius, mens kubisk bornitrid kan nå 1250 til 1350 grader Celsius, hvilket ikke er let at reagere med jernelementer.

For at udvide slibepappingsområdet for diamantslibeskive udføres undersøgelser af slibning af stål og metal ved udførelse af diamantslibeskiver, såsom slibning i en beskyttende atmosfære, slibning ved lav temperatur osv. Men det har endnu ikke blevet anvendt i industriel produktion.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com