info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
TRIN TIL AT KLÆRE ET SLIPHJUL

TRIN TIL AT KLÆRE ET SLIPHJUL

May 20, 2020

Her er trinene til at tage for effektivt og korrekt at klæde et slibeskive.

Trin 1

Bestem det rigtige bandageværktøj til hjulet. Sørg for, at pudseværktøjets korn er finere med en eller to størrelser end slibehjulets slibeflade. Sørg også for, at du vælger den passende form af forbindingsværktøjet til at falde sammen med dit slibehjul.

Trin 2

Sluk din slibemaskine' s kølevæskepumpe (hvis den har en).

Trin 3

Tænd for din slibemaskine, og lad den køre, indtil den når sit fulde omdrejningstal; du vælger muligvis at slukke for din spindelmotor eller holde den i gang, baseret på din personlige præference eller oplevelse. Et overdreven behov for kørsel kan diktere, at motoren er tændt, snarere end at tænde og slukke den.

Trin 4

Brug let til medium tryk, påfør forbindingsværktøjet på dit hjul' s slibeafsnit; fortsæt med at anvende tryk lige indtil hjulet holder op med at rotere.

Trin 5

Gentag trin 4 , indtil båndværktøjet, indtil slibehjulet føles som om det trækker båndværktøjet væk fra dig.

Trin 6

Gentag trin 4 og 5 så mange gange som nødvendigt (fire til fem gange, typisk), afhængigt af dit slibehjul' s overfladetilstand.

VIGTIGE YDERLIGERE TIPS

· Sørg for, at værktøjsstøtten er den passende afstand fra slibehjulet (typisk 1 / 16 tomme af en tomme) for at forhindre beskadigelse af værktøjet eller personskade.

· Brug altid sikkerhedsbriller for at beskytte dine øjne mod flyvende partikler.

· Undgå at bære løst passende tøj, såsom lange ærmer, og træk langt hår tilbage, når du arbejder i nærheden af ​​et roterende slibehjul.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com