info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Specifikation til brug af harpiksslibeskiver

Specifikation til brug af harpiksslibeskiver

Jun 27, 2017

I. Opbevaring og transport af harpiksslibeskiver

1, skal håndteringsprocessen håndteres let for at undgå kollision og støt, fugttæt, for at sikre emballagen uden skade.

2, slibeskiven opbevares, når stablingen skal være glat og ryddelig, at sætte på det tørre og ventilerede sted, skal du ikke kontakte jorden direkte, helst på pallen på omsætningen.

3, skal slibeskiven først føres ud for at forhindre slibestyretilstanden for lang tid på at påvirke slibeproduktionen.

4, harpiks slibeskive opbevaringstid på mere end et år, bør fornyes styrke roterende inspektion, bekræftet efter brug af kvalificeret.

For det andet, brug af harpiks slibeskiver og installation overvejelser

1, før brug skal kontrolleres, om produktet har revner, defekt og stum lyd, hvis den ikke er i brug.

2, er hvert stykke slibeskive mærket med højeste brugs- og liniehastighed, inden maskinen først skal bekræfte maskinens hastighed, ikke overskride etiketternes hastighed på hjulet for at sikre, at maskinen har intakte beskyttelsesanordninger , Slibeskive center hul og slibeskive center akse skal matche, ellers kan ikke bruges.

3. Flangen på begge sider af slibeskiven skal have samme form og størrelse. Flange diameter for at opfylde kravene, begge sider at have riller.

4 skal installationen af fast slibeskive være elastisk moderat, efter at installationen af opstartsmaskinen er tomgang i et minut, er der ingen unormal bageste kan bruges.

5, uanset om der er slibning, brug af trykket for at være ensartet, forbudt slibeskiven strengt at justere rotationen og arbejdsemnet voldelige kollision, ind i kniven til langsomt gradvist at skære stor diameter emne, for at reducere slibeskiven og emnet Kontaktflade, skæring af minimale vinkel, for at forhindre brændende kniv og kortsag, hver forekomst af brændende knivkortsav ikke bevæger sig, skal løfte slipemaskinen med vinkelstål til slibeskærets skærekant efter lidt gnidning, og Så at skære af.

6, skærestykker for at sikre, at emnet er fast og sikkert, ikke overlappe arbejdsstykket, for at forhindre emnet i det skære løse, revnede hjul forårsaget uheld.