info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Specifikke faktorer, der forårsager slibeforbrænding

Specifikke faktorer, der forårsager slibeforbrænding

Apr 10, 2020

I den faktiske produktion kan følgende specifikke faktorer forårsage forbrændinger:

Processystemvibration, maskinvibration og hydraulisk systemtryk ustabilt. I vibrationsøjeblikket øges mængden af ​​slibning, hvilket forårsager forbrændinger. På dette tidspunkt fordeles forbrændingen langs overfladen af ​​emnet, der også kaldes vibrerende forbrænding.

Slibehjulet er dårligt klædt, så slibemidlet ikke er skarpt, hvilket forårsager forbrænding. På dette tidspunkt distribueres forbrændingen sammen med slibende ridning af hjul, også kaldet ridsforbrænding.

Den midterste klemme har utilstrækkelig sug eller løs støtte, og emnet glider øjeblikkeligt og forårsager forbrænding.

Slibemængden er ikke ensartet, og slibetykkelsen er inkonsekvent, og lokale forbrændinger kan forekomme.

Slibehjulet er for hårdt, og fremføringshastigheden er for stor, og arbejdsemnerens omdrejningshastighed er for høj (for høj arbejdsemnehastighed reducerer slibevirkningen på slibehjulet), hvilket vil medføre ensartet forbrænding på emnets overflade .

I selve slibeprocessen skal vi være bekendt med årsagerne til slibeforbrændinger og undgå forekomst af slibeforbrændinger i videst muligt omfang.JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com