info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slitterklinger og slibehjul i bølgebrug

Slitterklinger og slibehjul i bølgebrug

Jan 08, 2020


Vi er JR New Material Incorporated Company, der er specialiseret i fremstilling af superhårdt materiale Slibehjul med god kvalitet og pris. Vi har været involveret i udenlandsk erhvervseksport i over 11 år, og vi har 28 års erfaring i produktionen.

1.

For superhårdt slibehjul er dens hårdhed højere, så det kan slibe noget hårdt materiale, som det konventionelle slibehjul ikke kan slibe. Generelt talende, diamantslibehjul med harpiksbinding er velegnet til slibning Tungsten Carbide CBN Slibehjul med harpiksbinding er velegnet til slibning af HSS. Superhårdt materiale-slibehjul med metallisk binding er velegnet til glas, keramik, agat osv. Vitrifikeret binding er velegnet til silicium og magnetiske materialer. Hvis du vil have dine slibehjul med stabil form, kan du vælge elektroplateret slibehjul.

2. Til slibning af klingerne, Vi kan tilbyde slibeskiver til slibning af forskellige materialer i klingen, såsom: højhastighedsstål, wolframcarbidblad, legeret stålkniv osv. I øjeblikket meget brugt i bølgepapir, husholdningspapirindustri, Dæk, Gummi, tape, film og så videre.

3. For slitterklinger og slibehjul i bølgebrug er meget populært på det globale marked. Overalt i verden har der mange berømte bølgeproduktionslinjer, såsom: BHS, MARQUIP, HUANQIU, FOSBER, PETERS, MITSU BISHI, ISOWA, AGANATI, SIMON, LATITUDE, TCY osv.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.


forglaset bondeslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiksbindingsslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektrolytisk slibehjul : http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-slibning-hjul/

Slibeskive af metalbinding: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/