info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Seks hovedpunkter om værktøjsslibning III

Seks hovedpunkter om værktøjsslibning III

Sep 24, 2020

 

5.Værktøj til værktøj til værktøj til værktøj til værktøj til detektering af værktøj til værktøj til det

Testudstyr er generelt opdelt i tre kategorier: værktøjstæller, projektor og universelt værktøjsmåleinstrument. Værktøjsjusteringsinstrumentet anvendes primært til værktøjsforberedelse (f.eks. længde osv.) af NC-udstyr såsom bearbejdningscenter, og bruges også til at detektere parametre som vinkel, radius, trinlængde osv., og projektorens funktion bruges også til at detektere parametre som vinkel, radius, trinlængde og så videre. Men de to ovennævnte kan ikke måle den bageste vinkel af værktøjet. Det universelle værktøjsmåleinstrument kan måle de fleste af værktøjets geometriske parametre, herunder bagvinklen. Derfor skal værktøjssydecentret være udstyret med et universelt værktøjsmåleinstrument. Men der er ikke mange leverandører af dette udstyr, og der er tyske og franske produkter på markedet.

6.Regrinding Mekaniker

Det bedste udstyr kræver også drift af personalet, og uddannelse af slibning mekaniker er en af de mest kritiske links. På grund af den relative tilbageståning af værktøjsindustrien i vores land og den alvorlige mangel på erhvervsuddannelse kan uddannelsen af værktøjsslibeteknologien kun løses af virksomheden selv.


JR selskab har specialiseret sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks obligation, forglasset obligation, metal obligation og elektroplated slibehjul.

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com