Hjem > Udstilling > Indhold

Enkeltlagsslibning CBN slibeskive til hurtigslibning og slibepræstation

Mar 12, 2019

High-speed slibning er en af de meget effektive slibeteknikker til vanskelige materialer, som titaniumlegeringer og høj-temperaturlegeringer. Under højhastighedsslibning kan materialets fjernelsehastighed forbedres effektivt, samtidig med at man opnår en bedre overfladekvalitet. I løbet af de sidste ti år har forskningsresultaterne inden for højhastighedslibning i ind-og udland stærkt fremmet den hurtige udvikling af produktionsteknologier inden for luftfart og forsvar og lavet højhastighedstog med ultrahastighedslibning hovedudviklingsretning for høj effektivitetsslibningsteknologi i det 21. århundrede.

Højtydende slibeskiver er eksekutorer og nøgleværktøjer garanterer slibning. Undersøgelser har vist, at enkeltlagsslibede kubiske boritridider (CBN) slibeskiver kan opnå kemisk binding mellem bindemidlet (loddemidlet) og slibekornene og har fordele i form af slibestyrkefasthed, behandlingseffektivitet og hjulliv mv. Den nuværende udskiftning af enkeltlags elektropletteringsværktøjer har brede anvendelsesmuligheder inden for høj effektivitetsslibning af vanskelige maskiner. Hidtil er mikro-grænsefladestrukturen og slibeproduktionen af enkeltlagsslibet CBN slibeskive blevet undersøgt dybt i ind-og udland, hvilket i høj grad forbedrede behandlingskvaliteten og behandlingseffektiviteten af slibeskiven i vanskelige materialer.

Da slagloddshjulet skal opleve en høj temperatur over 900 ° C under fremstillingsprocessen af loddehjulet, opvarmes slibeskrobens legemet også til loddets temperatur under lodningsprocessen, hvilket får sliphjulet til at deformere, hvilket resulterer i et fald i præcisionen af slibeskiven selv. Denne ulempe svækker de væsentlige egenskaber ved slibede slibeskiver som præcisionsbearbejdningsværktøjer, hvilket i høj grad begrænser anvendelsen af loddemøller i højhastighedslibning. Nogle litteratur foreslår, at CBN-slibeskive kombineret loddetråd anvendes til hurtigslibning, hvilket effektivt kan undgå den termiske deformation af slibehjulet. Denne type slibeskive vedtager imidlertid mekaniske monterings- og limningsmetoder, og der er mekanisk deformation, dårlig sikkerhedspræstation og andre fejl under højhastighedstilstande. Induktion lodning har karakteristika ved høj hastighed og lokal opvarmning, og det forventes at gøre op for manglerne ved lodningsprocessen i vakuumovnen med hensyn til præcisionskontrol. Selv om mange forskere har udført relateret arbejde med induktion lodning, er disse undersøgelser mindre bekymrede over deformationskontrollen af slibede slibeskiver.

Sammenfattende er der i lyset af det termiske deformationsproblem, der eksisterer i enkeltlags loddemøllehjulet til højhastighedsslibning, fremstillet et enkeltlagsloddet CBN-slibeskive baseret på den lokale opvarmning ultrahøjfrekvente induktionslodningsproces, og svinghjulets lödningsdeformation undersøges. Slibepræmien blev evalueret ved en højhastighedslibningstest af en nikkelbaseret superlegering.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com