info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Skarp teknologi til træbearbejdning værktøjer

Skarp teknologi til træbearbejdning værktøjer

May 14, 2019

Under normale omstændigheder vil værktøjets overflade og bladet blive beskadiget i varierende grad efter at træbearbejdningsværktøjet er blevet anvendt i en periode. Det beskadigede træbearbejdningsværktøj skal forsigtigt skærpes og repareres for at sikre værktøjets skarphed, før det kan fortsætte med at blive brugt. Hvis brugen af beskadigede træbearbejdningsværktøjer tvinges til at virke, vil det ikke kun påvirke projektets samlede fremskridt, men også forårsage alvorlige tab. Slibning af træbearbejdningsværktøjer udføres generelt ved hjælp af slibeskiver. Derfor er fokus for anvendelsen af træbearbejdning værktøjsspaltningsteknologi primært fokuseret på udvælgelse af slibeskiver.

Slibeskiven er hovedværktøjet til slibning af træbearbejdningsværktøjer, og det er også et af de grundlæggende betingelser for anvendelse og anvendelse af værktøjsslibningsteknologi. Der er mange typer og former for slibeskiver, som kan bruges til at skærpe træbearbejdningsværktøjer. Priser og kvalitet er også forskellige. Derfor er det meget vigtigt at vælge det rigtige slibeskive.

For træbearbejdningsværktøjer lavet af hårdmetal anvendes der almindeligvis harpiks diamantslibeskiver. Harpiksens diamantslibeskiver fremstillet af JR Diamond Tool har god selvskarphed under slibeprocessen og er ikke let at blokere. Det jordede emne har fordelene ved god overfladekvalitet og nem slibning af slibeskiven.

Til træbearbejdningsværktøjer lavet af højhastighedstål anvendes CBN slibeskiver generelt. Elektropletterede CBN slibeskiver til træbearbejdningsværktøj fremstillet af JR diamantværktøj er velegnede til hurtig slibning og formning. Den har fremragende slibestyrkeevne og god slibende effekt. Det er meget populært blandt kunder i Europa og Amerika.

JR firma specialiserer sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com