info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Flere problemer at være opmærksomme på, når du bruger diamanthjul

Flere problemer at være opmærksomme på, når du bruger diamanthjul

Jun 21, 2019

For det første problem med frontaloperationen

I daglig brug er mange operatører altid vant til at arbejde på slibeskiven, fordi retningen kan bruges. Faktisk er denne adfærd et særligt forbud mod driften af kværnen. I henhold til betjeningsproceduren skal operatøren ved slipning af arbejdsemnet med en kværn stå på siden af slibeskiven og må ikke fungere på forsiden af slibeskiven for at undgå, at slibeskiven flyver ud eller slibeskiven brydes ud og såre folk, når slibeskiven mislykkes.

For det andet er problemet med sideslibning

I den daglige brug af slibemaskinen finder vi ofte, at nogle operatører ikke opdeler typen af slibemaskine, uanset hvilken type slibeskive der er, og brug slipeskiven til at slibe tilfældigt. Dette er en alvorlig overtrædelse af sikkerhedsreglerne. opførsel. I henhold til forskrifterne må slibeskiven med omkredsoverfladen, da arbejdsfladen ikke måles. Slibeskivenes radiale styrke er stor, og den aksiale styrke er meget lille. Når operatøren er for stærk, vil slibeskiven blive brudt og endda skadet i praksis. Denne adfærd bør forbydes under brug.

For det tredje, det fælles operation problem

I den aktuelle daglige drift er der også sådanne tilfælde. Nogle mennesker deler en mølle til at fungere samtidig for at indhente produktionsopgaven og få fat i arbejdstiden. Dette er en alvorlig ulovlig handling og bør strengt forbydes. Når en mølle ikke er nok, kan den løses ved at tilføje en mølle. Det er absolut ikke tilladt at dele en kværn på samme tid.

Fjerde problemer med hård drift

Ved brug af slibemaskiner forsøger nogle operatører, især yngre operatører, at male hurtigt og bruge for meget kraft, hvilket er en meget usikker drift. Pladetheden af ethvert slibeskive har en vis styrke, som sandsynligvis vil medføre slibeskiven, eller endda flyve ud og skade mennesker. Det er også en forbudt adfærd.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com