info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Udvalg af slibehjul til rustfrit stål

Udvalg af slibehjul til rustfrit stål

May 29, 2020

Ved slibning af rustfrit stål anvendes hvid sammensmeltet aluminiumoxid(WA) generelt. Hvid smeltet aluminiumoxid har god skæreydelse og god selvslibning. Slibning rustfrit stål med kubisk bor nitride slibehjul har den bedste effekt (anbefalet korn størrelse F120, koncentration 100%, harpiks obligation). Fordi CBN har høj hårdhed, korn let slid, og god kemisk stabilitet, og det har ikke en kemisk affinitet med jern gruppe elementer, derfor CBN slibeskiver er ikke blokeret let, når slibning.

Slibekraften og slibevarmen på CBN slibehjul er lave, ikke forbrænde emnerne. Men prisen på CBN slibehjul til rustfrit stål er højere end for et almindeligt slibehjul. Også, det vil være klædt i henhold til den faktiske situation.

Slibeeffekten af monokrystallinsk sammensmeltet aluminiumoxidslibehjul er kun overgået af CBN slibehjulet. Fordi hvert korn er en sfærisk polyhedral monokrystallinsk, og der er ingen revner og resterende stress forårsaget af mekanisk knusning. Hvis der er den mindre pludselige crush af en enkelt slibende korn, og der er et godt match mellem hårdhed og sejhed. Derfor monokrystallinsk smeltet aluminiumoxid har god slibning ydeevne.

Ved slibning af syrefast rustfrit stål kan slibesvaser ridser reduceres. Især monokrystallinsk smeltet aluminiumoxid med stor blænde har god applikationseffekt i produktionen.

Ved slibning Cr17Ni7A1 udfældning hærdning rustfrit stål, microcrystalline smeltet aluminiumoxid (MA) slibehjul anvendes. Microcrystalline smeltet aluminiumoxid har høj sejhed, høj skæreydelse, og lang levetid. Selvslibning er revnet langs sprække af mikrokrystallinske, og det forårsager ikke store eller hele slibende korn til at falde af. Det er godt for at reducere slibevarme og blokering af slibehjul.

Ved slibning austenitisk rustfrit stål, microcrystalline smeltet aluminiumoxid og grøn siliciumcarbid fremstillet af slibehjul anvendes. Emnet ruhed kan reduceres betydeligt, og reducere eller fjerne brænde.

 


JR selskab har specialiseret sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks binding, forglasset obligation, metal obligation og elektrobelagte slibehjul.

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com