info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slibemetode for galvaniseret diamantslibeskive

Slibemetode for galvaniseret diamantslibeskive

Dec 19, 2018

Elektropletterede diamantslibemaskiner vil blive brugt i mange brancher som drejebænke. De vigtigste metoder til slibning er som følger:

1. Slibemetode

Denne metode er velegnet til små og enkle arbejdsobjekter. Basen af den arbejdende objektis ikke pletteret, der er isoleret, og den forgyldte del er begravet i sandet. Bemærk også, at sandlaget ikke er for tykt, så pletteringsopløsningen er let at cirkulere.

2. Sand faldende metode

Sæt sandet ind i pladetanken først, og rør det op, sæt straks arbejdsobjektet i det, sandet sætter sig naturligt, og det falder på overfladen, der skal pletteres. Det kan også omrøres af selve arbejdsobjektet, bevæge sig op og ned, røre sandet op, stop derefter omrøringen og læg det fladt. Arbejdsobjektet, sandet ligger på arbejdsobjektet.

3. Slibemetode

Placer overfladen af det forgyldte diamantslibeskive, der skal pletteres op og læg det i pletteringsopløsningen, og spred sandet til toppen med en lille ske på en tynd og ensartet måde, og hold tykkelsen 1 til 2 mm.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com