info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Sikkerhedsforanstaltninger ved brug af harpiks slibeskive

Sikkerhedsforanstaltninger ved brug af harpiks slibeskive

Nov 27, 2020

Fiberforstærket skærehjul med harpiksbinding og cymbalformede slibeskiver til slibning. Sikkerhed betyder noget. Sikkerhedsvalg af slibeskiver. Oplysninger og brugsbegrænsninger, sikkerhedsadvarsler eller andre regler på slibeskiven eller etiketten (boksen) skal følges. Visuel inspektion af slibeskiven Før installation skal slibeskiven inspiceres visuelt.

Beskadigede eller revnede slibeskiver skal ødelægges. Den første installation af slibeskiven og instruktioner til slibning skal bruge en slibemaskine, der opfylder de nationale standarder. Installationen er nøje i overensstemmelse med brugsanvisningen til slibeskiven og slibemaskinen. Operatører er uddannet og kvalificeret.

Ved montering af slibeskiven kræves det, at flangefladen i kontakt med slibeskiven er ren og flad. Formen og størrelsen af ​​flangerne, der er fastspændt på begge sider af slibeskiven, skal være den samme.

Når du strammer slibeskiven, skal tætheden være moderat. For løs, for tæt eller ujævn kontakt mellem slibeskiven og flangen kan let beskadige slibeskiven. kun specielle skruenøgler må forstærkes manuelt, og supplerende klemmer (udvidede skruenøgler) eller banknøgler er forbudt For at forhindre menneskeskabte skader på slibeskiven.

Hovedakslen på kværnen skal opfylde de tekniske krav og matche slibeskivets huldiameter. Hvis akseldiameteren er for lille, og slibeskiven er installeret forskelligt, vil det få slibeskiven til at springe eller endda sprænge under brug.

Efter hver installation skal slibeskiven betjenes i ikke mindre end 2 minutter under betingelser, der er lavere end den maksimale arbejdshastighed. Slibeskivehastigheden bør ikke overstige den arbejdshastighed, der er angivet af varemærket.

Ved brug af pneumatisk slibning, især når flere maskiner bruger den samme luftkilde, bør lufttrykket styres for at forhindre, at det overdrevne lufttryk får slibeskiven til at overstige den maksimale brugshastighed og brud og skade mennesker. Når du skærer emnet, må du ikke stable flere emner til at skære, for når flere stykker overlapper hinanden uden at blive fastspændt, er slibeskiven let at sætte sig fast under arbejde og forårsage alvorlige ulykker.

Andre sikkerhedsforhold Slibemaskiner skal være udstyret med pålidelige sikkerhedsanordninger. Maskiner uden sikkerhedsbeskyttelsesanordninger kan ikke bruges.

Brug personligt beskyttelsesudstyr korrekt, såsom øjenmasker, høreværn, åndedrætsværn, beskyttelsessko, beskyttelseshandsker og andet beskyttelsesdragt alt efter maskintype og anvendelse. Skæreskiven skal forhindres i at sidde fast. Hvis den sidder fast, skal maskinen straks lukkes ned. Når den håndholdte kværn skærer, skal slibeskiven placeres i den lige position af skæresømmen.

Når den håndholdte kværn placeres på arbejdsbænken eller på jorden, skal den slukkes, og slibeskiven skal stoppes. Brug ikke skæreskiver til slibning (slibning). Sidetrykket kan ikke bruges til at forhindre, at slibeskiven fortsætter med at rotere. Betjeningsinstruktioner Grovslibning Hold en vinkel på 30 ° ~ 40 ° mellem det cymbalformede slibeskive og slibearbejdsstykket, og flyt maskinen frem og tilbage. Brug ikke skæreskiver til grovslibning. Når du skærer, skal du ikke trykke hårdt, ikke vippe, ikke ryste.

Passende kontrol med skærekraft. Hvis emnet bevæger sig under drift, skal du være særlig opmærksom på emnets bevægelsesretning skal være modsat maskinens rotationsretning. Når du skærer konturerede materialer eller firkantede rør, skal du begynde at skære fra det mindste tværsnit.

Håndtering og opbevaring Slibeskiver skal håndteres omhyggeligt. Slibeskiven forhindrer kollision og stød under transport og håndtering. Brug af beskadiget, forkert installeret eller brugt slibeværktøj er farligt og kan forårsage alvorlig personskade.

Slibeskiven skal ikke påvirkes af skadeligt miljø. Det vil sige, at den skal stables på denne palle på en afbalanceret måde, og opbevaringsstedet skal holdes tørt, fugtigheds- og frostsikkert.

Slibehjulets opbevaringsperiode overstiger ikke et år. Hvis den opbevares i mere end et år, skal sikkerhedstestet gentages, og den kan bruges efter bekræftelse af, at den er kvalificeret.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com