info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Harpiks slibeskive introduktion og brug forholdsregler

Harpiks slibeskive introduktion og brug forholdsregler

Apr 12, 2019

Harpiksslibeskiven er et slibeskive lavet af harpiks, som almindeligvis er opdelt i et almindeligt harpiksslibeskive og et superhårdt harpiksslibeskive ifølge slibeskiven.

Almindelig harpiksslibeskive er et slibeskive med hoved slibemidler som hvid korund, brun korund og siliciumcarbid som hoved slibekomponent. Det superharde harpiksslibeskive er et slibeskive med diamant eller CBN som den vigtigste slibekomponent.

Resinbinding diamanthjul har karakteristika for god elasticitet, høj styrke, lav varmebestandighed, stærk selvskarphed, enkel produktion og kort cyklus tid. Det er meget udbredt i grovslibning, grovskæring og fri slibning, såsom slibning af stålstænger og støbegods. Vente.

Harpiks slibeskiver er et krævende værktøj, der almindeligvis anvendes i en række slibeprocesser som: overflade slibning, centralløs slibning, slotting og intern slibning.

Ved brug af et harpiksdiamantpoleringshjul skal det udføres i henhold til følgende regler, ellers påvirker det ikke kun slipens kvalitet, men kan endda få alvorligere konsekvenser.

1. Sørg for at kontrollere produktet for revner og dumme lyde før brug af harpiksslibeskiven. Hvis det er, kan det ikke bruges.

2. Maskinens rotationshastighed må ikke overstige sikkerhedslinjens hastighed;

3. Arbejd ikke med slibeskivenes endeflade;

4. Skub ikke arbejdsstykket med en håndtag til slipning af arbejdsstykket for at øge trykket på slibeskiven;

5. Professionelle dressingværktøjer bør anvendes ved slibning af slibeskiven, og operatøren skal bære beskyttelsesudstyr;

6. Ved slibning skal kølevæsken anvendes korrekt. Hvis kølevæsken ikke anvendes, skal den have støvtæt enhed;

7. Slibehjulets midterhul og sliphjulets midterakse skal være i overensstemmelse, ellers kan de ikke anvendes;

8. Flangerne på begge sider af harpiksslibeskiven skal have samme form og størrelse. diameteren skal opfylde kravene, og rillerne skal være forsynet på begge sider;

9. Sørg for at være tæt og passende, når du installerer og fastgør. Efter installationen er færdig, skal du starte maskinen i tomgang i ca. et minut. Hvis der ikke er nogen abnormitet, kan den bruges.

10. Når slibningen anvendes, skal trykket være ensartet. Det er strengt forbudt at kollidere med emnet, når slibeskiven justeres og drejes. Foderet skal udføres trin for trin. Skæringen af arbejdsstykket med stor diameter bør reducere kontaktfladen mellem slibeskiven og emnet.