info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Ti bemærkninger om brugen af harpiks diamantslibeskive

Ti bemærkninger om brugen af harpiks diamantslibeskive

Aug 29, 2017

1. Kontroller harpiksslibeskiven, inden den bruges, hvis den har revner og stum. Hvis ja, kan det ikke bruges.

2. Linjens hastighed for resinhjulets diamanthjul må ikke overstige bestemmelserne om sikker arbejdsledningshastighed.

3. Brug ikke slibeskivenes endeflade til at behandle emnet.

4. Ved arbejde på emnet må du ikke skubbe arbejdsstykket for at øge trykket på hjulet.

5. Påklædning af slibeskiven, der skal anvendes specielt slibeværktøj. Operatøren skal have beskyttelsesbriller.

6. I slibeprocessen skal det vælges det korrekte kølevæske. Hvis du ikke bruger kølevæsken, skal der være en støvtæt enhed.

7. Normalt vil der markeres den lineære hastighed på hjulet. Bekræft først maskinens hastighed først inden installationen, og overstig ikke den normale hastighed for at sikre, at maskinen har en god beskyttelsesanordning. Slibehjulets midterhul skal være i overensstemmelse med slibestyrets midteraksel, ellers kan den ikke bruges.

8. Flangepressene i harpiksslibeskiven på siderne, dens form og størrelse skal være de samme. Flangediameter skal opfyldes, og begge sider har en rille.

9. Tætheden skal være passende, når hjulet installeres. Vent efter ca. et minut efter installationen. Hvis der ikke er noget problem, kan hjulet behandles emnet.

10. Uanset om det er poleret, skal trykket være ensartet. Hjulet kan ikke kollideres med emne i rotationen. Hjulene skal lukkes arbejdsstykket langsomt og male. Til skæring af stor diameter arbejdsstykke, bør det reduceres kontaktfladen af hjul og emner.