info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Harpiks CBN slibeskive

Harpiks CBN slibeskive

Jun 14, 2019

For det første er de vigtigste funktioner:

★ Høj præcision, kan bruges til præcision slotting og skæring

★ Tynd tykkelse, kan spare mange værdifulde materialer

★ Høj stivhed, høj styrke og lang levetid

★ Skærer skarp og høj forarbejdningseffektivitet

For det andet, de vigtigste skære materialer

Den anvendes hovedsagelig til sporing og opskæring af forskellige jernbaserede metalmaterialer af høj hårdhed, herunder: værktøjsstål, stålstål, bærestål, varmebestandigt stål, rustfrit stål, støbejern og andre vanskelige maskinelle jernholdige materialer.

For det tredje, overlegenheden af harpiks CBN slibeskive

(1) Hovedkarakteristika for harpiks CBN slibeskive. Superabrasive selv har en meget høj hårdhed, så den kan behandle en række materialer med høj hårdhed, især materialer, der er vanskelige at maskine med almindelige slibemidler. Kubisk bornitrid slibeværktøj forarbejdning værktøjsstål, støbt stål, rustfrit stål, varmebestandig legering mv., Især til behandling af høj-vanadium højhastighedstål og andre jernholdige metaller, kan opnå tilfredsstillende behandlingsresultater.

(2) Harpiks CBN slibeskive har mindre slid, lang levetid og højt slibningsforhold. Under rimelige forhold kan der opnås gode økonomiske resultater, især for materialer, der er vanskelige at behandle med almindelige slibemidler, og den økonomiske effekt er bedre.

(3) Formen og størrelsen af harpiks CBN slibeskiven er ekstremt langsom at ændre under brug, hvilket er gavnligt for slibningsoperationen. Det er ikke nødvendigt at ændre slibeskiven ofte under bearbejdning, hvilket i høj grad kan spare man-timer og er mere egnet til automatisk bearbejdning af højpræcisionsdele. Superabrasives er sjældent trimmet i brug, og nogle harpiksbundne superabrasiver kan endda kræve ingen trimning, hvilket i høj grad forbedrer arbejdsvilkårene.

(4) Harpiks CBN slibeskive kan i lang tid opretholde en skarp skærekant, fordi slibekraften er lille, hvilket ikke kun bidrager til forbedring af præcisionen og glatheden af de bearbejdede dele, men reducerer også strømforbruget af maskinværktøjet.

(5) Slibetemperaturen på harpiks CBN slibeskiven er lav, hvilket kan forbedre overfladekvaliteten af arbejdsemnet, der skal behandles, undgå revner, forbrændinger, vævsændringer og andre fejl i emnet; det forbedrer også stærkt stressbetingelsen af delens overflade, som er gavnlig for brugen af dele. Udvidelsen af forventet levetid har forbedret de overordnede økonomiske indikatorer.

JR Diamond værktøjer har specialiseret sig i nadver hårde slibemidler i over ti år. Vores harpiksbundne CNB slibeskiver har høj kvalitet og konkurrencedygtig pris. Velkommen til vores CBN-hjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/