info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Harpiksbundet diamantsten til slibning af knive og sakse.

Harpiksbundet diamantsten til slibning af knive og sakse.

Jul 11, 2020

I de tre mest almindelige typer slibesten: oliesten, vandsten og diamantsten. Diamantsten er den mest effektive, selvom hver af disse sten har sine egne fordele, der kan hjælpe brugerne med at nå deres skærpningsmål. Diamantslibesten indeholder små diamanter fastgjort til overfladen af ​​en metalplade. Disse små industrielle diamanter er meget hårdere end nogen af ​​de andre slibesten. Imidlertid udfører ikke alle diamantsten den samme funktion. Harpiksbundet diamantsten er ikke kun effektiv, men giver også ideel finish.

Harpiksbinding har elasticitet og sprødhed. ASDen harpiksbundne diamantsten bærer, harpiksen er let at kaste af, og nye diamantpartikler udsættes, så stenen fortsætter med at blive skærpet og har tendens til at give et godt resultat.

Generelt begynder slibning fra et lavere korn til et højere korn, det afhænger også af dit klings situation. Først kan du eksperimentere med harpiksbundne diamantsten i 320 grus, derefter kan du gå til grus 800/1200 for finslibning, derefter gå til grus 2000 for polering, på dette tidspunkt vil resultatet være meget godt. Hvis du vil have en ideel finish, kan du gå til grus 4000 eller 6000.

Der er gode grunde til, at der findes forskellige typer slibesten. Der er ikke en type sten, der er bedst for alle. Når du vælger den rigtige, starter du med at finde stenen med den bedste kombination af fordele til dine særlige slibebehov. Thesindiamond slibesten er designet til slibeblæseren, der insisterer på det bedste. Den største ulempe ved diamantstenen er dens oprindelige pris. Selvom disse sten er de dyreste, vil de også være meget holdbare, så de langsigtede omkostninger koster ikke meget sammenlignet med andre sten.
JR-firmaet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com