info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Anvendelsesprincippet for harpiksbindingsliben

Anvendelsesprincippet for harpiksbindingsliben

Sep 08, 2017

Harpiks slibeskive har egenskaber med en vis fleksibilitet, lav varmebestandighed, god selvskæring, enkel behandling og kortere procescyklus. Den anvendes i vid udstrækning i grovslibning, skæring og fri formaling, såsom formaling af stålstænger, støbning, fjernelse af grøder og så videre. Så hvordan vælger du det rigtige harpiksbindingslibeskive? Lad os se på de fem udvælgelsesprincipper.

1. Den grundlæggende udseende af harpiks slibeskive skal være godt ensartet udseende og ingen revne.

2. Fabriksproduktet er sofistikeret emballage og trykning sikkerhed stregkode. Det er forskelligt fra forfalskede varer.

3. Tallværdien af statisk ubalance er så lav som muligt. Selvfølgelig er produktionsproblemet stort.

4. For harpiksslibeskive er den almindelige lov til opskæring og slibning at fjerne mindre jernindhold. Lavt slid er fordi hjulet er for hårdt. Mindre jern og stort affald er på grund af dårlig diamantslibemiddel. Hjulet af høj kvalitet bør være lidt slidt og fjerne den største mængde jern.

5. Til slibning af kulstofstål, legeret stål, støbt stål, rustfrit stål, kobber og aluminium, glassten er udvælgelsen af slibeskive forskellig på grund af deres forskellige organisationsdensitet og varmeforhold. Til glas og sten er der specielle skærings- og poleringsharpiksbindingsværktøjer. For faste, faste materialer af kobber, aluminium og rustfrit stål skal det anvendes en zirconia korundskæreskive med tynd tykkelse. Til skæring af carbonstål, rustfrit stålprofiler (ikke-faststof), er det nødvendigt at bruge harpiksbindingslibeskive med højere hårdhed. Det vil forbedre livet væsentligt.

I lageret kan harpiksbindingsliv ikke rulles for at undgå revner, overfladeskader. Og det kan ikke bære stærke vibrationer og chok. Her vil vi gerne fortælle dig om færdighederne i harpiksbinding slibeskive opbevaring:

Til forarbejdning af hårdt og sprødt materiale bør hårdlagring af harpiksbinding hovedsagelig holdes tørt og passende temperatur, idet man undgår blanding med andre kemikalier. Og også bør forhindres hjulets fugt, lav temperatur, overophedning og erosion af skadelige kemikalier.