info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Forskning retning af galvanisering / loddede CBN slibehjul

Forskning retning af galvanisering / loddede CBN slibehjul

Apr 19, 2019

High-styrken og hård-til-maskine materialer som titanium legeringer, nikkelbaserede legeringer og ultra-high-styrke stål har været udbredt i aerospace udstyr. Cubic bor nitride (CBN) superabrasive slibning hjul bruges til at opnå høj effektivitet præcision af disse materialer og deres komponenter. En pålidelig tilgang og en vigtig metode til behandling. På dette stadium, kan CBN slibeskiven opdeles i to lag efter strukturen i den slibende lag. Sammenlignet med multi-lag CBN slibning hjul (primært herunder harpiks bindemidler og keramiske bindemidler), har enkeltlags-plating og lodning CBN slibesten (Fig. 1) betydelige fordele, herunder god form fastholdelse, høj materialeaftagning effektivitet,  let slibning og forme, hjulet basere kan genbruges, og så videre. Især er enkeltlags CBN slibning hjul mere velegnet til hurtig og effektiv slibning på grund af høje matrix styrke, relativt tynde slibende lag og højstyrke bonding agent.

Trods betydelige fremskridt i de seneste år, enkeltlags CBN slibning hjulet forskning stadig står over for følgende udfordringer:

(1) høj kvalitet limning af CBN abrasive partikler og slibning hjulet substrater, herunder nye teknologier med stærk binding og lav skader, som ikke kunne være fuldt garanteret af den eksisterende plating og lodning teknikker.  Det er derfor nødvendigt at videreudvikle og forbedre limning teknologi mellem CBN abrasive partikler og slibning akselafstand.

(2) slibende korn distribution og arbejdsstruktur overflade har en vigtig indflydelse på enkeltlags CBN slibehjul slibning ydeevne. Men de eksisterende metoder ikke fuldt ud realisere deres fulde potentiale. Slibende korn distribution og den arbejdende overflade konfiguration skal optimeres yderligere, såsom brugen af nye metoder såsom blad bestille teorien stammer fra det biologiske område.

(3) den eksisterende forskning på den slibeproces er hovedsagelig baseret på den gennemsnitlige værdi af de enkelt slibende korn skære tykkelse, som stærkt begrænser evne til præcist at forudsige og kontrollere slibeprocessen. Af denne grund er det nødvendigt at karakterisere det faktiske arbejde overflade tilstand af lag CBN slibehjul og bestemme de faktiske fordeling Karakteristik af enkelt slibende korn tykkelse under slibeprocessen.

(4) når almindelige enkelt krystal CBN slibende korn anvendes til et enkelt lag slibeskiven, er det svært at selv skarpe, hvilket reducerer CBN slibehjul slibning ydeevne. Det er nødvendigt at udvikle en enkeltlags slibehjul lavet af selvslibende slibemidler drage fuld fordel af den slibning potentielle af CBN superabrasives.

(5) det eksisterende lag slibning hjulet modellering og simulering slibearbejde er stadig i den teoretiske fase, og anvendelsen er begrænset. For at forbedre behandlingen effektivitet og kvalitet, er det nødvendigt at udføre dybdegående research på modellering og kontrol af slibeprocessen.