info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Performance analyse af Diamond Wheel Materials

Performance analyse af Diamond Wheel Materials

Apr 27, 2018

Performance analyse af Diamond Wheel Materials

可发布产品 (1).jpg


1. Diamant enkeltkrystaller anvendes i vid udstrækning i høj temperatur superledere, film substrater og laser dele. Brugen af disse nye materialer er skør på grund af skørhed og ledsages ofte af et stort antal behandlingsproblemer.

 

2. På grund af sine egne fremragende egenskaber, såsom høj hårdhed, høj slidstyrke, høj temperaturbestandighed, korrosionsbestandighed, høj stivhed til vægtforhold, lav densitet og stærk kemisk inertitet, gør keramiske materialer det inden for videnskab og industri. Ansøgningen bliver stadig mere udbredt.

 

3, diamant hjul keramiske bindemiddel er keramik eller glas, bindemidlet er godt, kan modstå høj temperatur, slibning er egnet til efterbehandling, vil ikke producere kniv fænomen. Det keramiske bindemiddel har stærk adhæsion til slibekornene, god vinkelretention og høj præcisionslibning.

 

4. Det keramiske slibeskive kan justeres i hårdhed og porøsitet under fremstillingsprocessen, hvilket bidrager til forbedring af slibepræstation. Gennem fornuftigt forhold og produktionskontrol forekommer der ingen forvrængning, hvilket også er årsagen til slibeskivenes høj præcision.

 

5, diamantslibeskive er det hårdeste materiale i naturen ved at bruge det lavet af slibeskive til at løse glasprocessen, keramik og andre materialer med høj hårdhedsproblemer. Til nyudviklede ingeniørkeramiske materialer såsom siliciumnitrid, når der slibes med et harpiks- eller metalbinding diamantslib, er bindemiddelets holdkraft på slibekornene utilstrækkelig, og slid er forøget; eller bindemidlets sejhed er overdreven, og slibeskiven er med færre porer, slibestyrken er reduceret, og det er svært at trimme slibeskiven, hvilket gør slibeprocessen vanskeligere.