info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Performance analyse af diamantslibning hjul materiale

Performance analyse af diamantslibning hjul materiale

Mar 22, 2018

Performance analyse af diamantslibning hjul materiale


timg.jpg

1. Diamanthjul enkelt krystal, sprød, let at frembringe revner under forarbejdning, også ledsaget af en masse forarbejdningsproblemer


2. Keramiske materialer har høj hårdhed, høj slidstyrke, høj temperaturbestandighed, korrosionsbestandighed, høj stivhed til vægtforhold, lav densitet og stærk kemisk inertitet, hvilket gør dem mere og mere populære inden for videnskab og industri.


3. Diamanthjulforglasset bindemiddel, god stivhed, høj temperaturbestandighed, egnet til efterbehandling ved slibning, ingen knivfænomen, stærk vedhæftning til slibende partikler, god vinkelretention, høj præcisionsslibning


4. Keramisk slibeskive kan justeres i hårdhed og porøsitet under fremstillingsprocessen, hvilket bidrager til forbedring af slibepræstation. Gennem fornuftigt forhold og produktionskontrol vil der ikke opstå forvrængning, hvilket også er årsagen til sliphjulets høje præcision.


5. Diamanthjul er det hårdeste materiale i naturen, og hjulet deraf kan løse problemet med at behandle materialer med høj hårdhed som glas og keramik. Til nyudviklede ingeniørkeramik, såsom siliciumnitrid, når der slibes med et harpiks- eller metalbinding diamantslib, er bindemiddelets holdkraft på slibekornene sandsynligvis utilstrækkelig, og slibningen øges; eller bindemidlets sejhed er for stor, og slibeskiven er med et lille antal blæsehuller, slibekraften er reduceret, og det er svært at trimme hjulet efter slibning, hvilket gør hele slibeprocessen vanskeligere.