info@jrdiamondtools.com +8617673149852
PCD-værktøjer erstatter gradvist naturlige diamantværktøjer

PCD-værktøjer erstatter gradvist naturlige diamantværktøjer

Jul 11, 2019

I øjeblikket er enkeltkrystal diamant, PCD (eller PCD / CC) og CVD diamant med succes brugt som skærematerialer til skæring af dele som drejeværktøjer, kedelige værktøjer, borekroner, skovlejern, fræsere, formende knive og skæreknive . Sortimentet af diamantmaterialer skal vælges alt efter arten af de materialer, der behandles, og forarbejdningskravene. Ud over at opfylde de tekniske krav skal kravene til økonomisk og miljømæssig ydeevne også opfyldes.

PCD og PCD / CC materialer

PCD og PCD / CC er de mest anvendte diamantmaterialer i produktionen. De er ikke kun egnede til det generelle bearbejdningsområde, men også almindeligt anvendt inden for bil-, motorcykel-, højhastighedstog-, olie-, kemi-, bygg-, træ- og rumfartsindustrien. Inden for biler og motorcykler er PCD og PCD / CC velegnet til behandling af sliddele, såsom nederdele, stifthuller, cylinderblokke, gearkasser og karburator af motorlegeringer i aluminiumlegeringer. De fleste af disse komponenter er aluminiumbaserede kompositter med højt niobiumindhold (Si> 12%), og de hårde partikler med høj hårdhed (såsom hårdheden af SiC op til 3000-3500HV) fordeles i aluminiumlegeringsmatrixen ligesom Slibekornene i slibeskiven virker som et skrab og påvirker værktøjets skærekant, hvilket får skærekanten til at bære hurtigt. Jo højere hårdheden af de hårde partikler er, desto større partikelstørrelsen er, og jo større antal partikler, jo hurtigere er værktøjet slidt. Derfor er det svært at maskine med konventionelle hårdmetalværktøjer, og værktøjets levetid er meget lavt eller slet ikke. Diamant er det hårdeste materiale, der er kendt i verden, og dets praktiske brug viser at det er det bedste værktøjsmateriale til behandling af aluminiumbaserede kompositter. Behandlingen af aluminiumbaserede kompositmaterialer med PCD-fræsere kan nå en skærehastighed på 800-1000 m / min. Værktøjets levetid kan være flere gange eller endog flere gange højere end for hårde legeringer. Overflade ruheden af den bearbejdede overflade kan nå Ra0.025-0.012μm. Ved bearbejdning af kulfiber og glasfiberforstærket plastik (FRP) med PCD (eller PCD / CC) værktøj, er flisene pulveriseret, skæretemperaturen er lav, og skærelængden er 10 gange den for K-typen hårdmetalværktøj, men slid er ikke svært. 1/3 af legeringsværktøjet.

PCD (eller PCD / CC) værktøjer er også velegnede til forarbejdning af forbrændte carbider og slidbestandige ikke-metalliske materialer, såsom keramik, gummi, grafit, glas og forskellige slidstærk woods. Udførelsen af et PCD-værktøj afhænger primært af dets anvendelse og processen involveret, men valget af den passende kvalitet og partikelstørrelse vil også påvirke det. Forskellige typer af PCD-indsatser har store forskelle i at skære ydeevne på grund af deres forskellige sammensætningskomponenter, så opmærksomheden skal udvises ved valg af dem.

På nuværende tidspunkt klassificeres PCD-blade ikke internationalt som hårdmetal. Hvert produktionsanlæg har sin egen sort og kvalitet. Ved brug af den skal den vælges efter producentens stikprøve. Normalt PCD cutters er egnet til roughing og kræver høj brudsejhed i produktionen af knive. CVD tykfilm og enkeltkrystal diamantværktøjer anvendes til højhastighedstræning og halvering.

Forglassede diamantslibemidler til PCD-værktøjer er et af hovedproduktet af JR Diamond Tools Co., Ltd. Det er med fordel som følger:

1. Arbejdsliv: 2,5 ~ 3 gange længere

2. Slibningseffektiv: 1,5 ~ 2 gange hurtigere

3. Forarbejdning Precision: generelt 0,1mm

4. Ingen forurening, lav arbejdsstyrke, ikke generering af rygning, normalt ikke nødvendigt at påklæbe, meget god skarphed, ikke at blive opvarmet og blokeret, kan let styre forarbejdning.


Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com