info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
En af de vigtigste faktorer, der påvirker kvaliteten af harpiks diamantslibeskive: materiale

En af de vigtigste faktorer, der påvirker kvaliteten af harpiks diamantslibeskive: materiale

Jun 03, 2019

Diamantharpiksslibeskiven er et komplekst system sammensat af en række hoved- og hjælpestoffer. De vigtigste materialer er slibemidler og bindemidler, og hjælpematerialerne omfatter fyldstoffer, forstærkende materialer, farvestoffer og lignende.

1. Slibemidler

På nuværende tidspunkt er kvaliteten af slibemidler på markedet ujævn, hovedsagelig som følger:

(1) Slibens kemiske sammensætning er ofte kvalificeret, men de fysiske egenskaber er fattige; hovedsageligt på grund af forskellen mellem skumdensiteten hos slibemidlerne og de fremmede lande.

(2) Slibemiddelets slibestørrelse er kaotisk, hvilket er helt forskelligt fra standardspecifikationen; Det er hovedsageligt manifesteret i forskellen mellem basispartikelindholdet i det samme slibemiddel af kornstørrelse og fremmede lande.

2. Fenolharpiks

(1) Kvalitetsstabilitetsproblemer af harpiks, især niveauet af fri phenol i harpiksen. Overdriven fri phenolindhold vil accelerere harpiksrevnen efter opvarmning og hærdning af diamantharpikshjulet, der påvirker slibestyrets styrke;

(2) blanding af ensartethed af harpikspulver og urotropin, urotropin som hærder af harpiks, utilstrækkelig tilsætning af urotropin, ufuldstændig hærdning af harpiks, der påvirker slibestyrkenes styrke og hårdhed overdreven indhold, overdreven Urotropin er ikke kombineret med harpiksen og nedbrydes og fordampes under hærdeprocessen, således at slidhjulets porer øges, og styrke og hårdhed sænkes.

(3) Bindemiddelpartikelstørrelsen er for stor eller for fin:

Det antages generelt at partikelstørrelsen af bindemidlet er fint, hvilket er fordelagtigt for ensartet fordeling af bindemidlet. Hvis partikelstørrelsen er for grov, blandes ikke støbeformen ensartet, hvilket påvirker slibestyrets hårdhed og styrke. Selv for det grovkornede resinpladereskæringshjul og det cymbalsformede slibeskive skal partikelstørrelsen af bindemidlet (harpikspulver) være finere end 320 #.

Men hvis partikelstørrelsen af phenolharpikspulveret er for fint, er blandingen vanskelig, og ensartetheden af blandingen er vanskelig at opnå, hvilket påvirker skæreydelsen af diamantharpiksmaleskiven.

JR firma specialiserer sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com