info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Metalbinding diamantslibeskive fremstillingsteknologi-TWO

Metalbinding diamantslibeskive fremstillingsteknologi-TWO

Jul 26, 2018

Metalbinding diamantslibeskive fremstillingsteknologi-TWO

I går introducerer vi bindemiddel og slibestyringskapaciteten, og nu vil vi fortsætte med at introducere flere oplysninger om diamantslibeskiven.

2 Slibestyring og skarphed evne forbedring

Diamantslibeskiven af metalbinding er kompakt, og for at forfølge den høje fastholdelsesevne af slibemidlet ved fremstillingen anvendes dets tæthed generelt som et vigtigt indeks til måling af slibeskivenes kvalitet. På grund af den høje tætning af metalbinding diamantslibeskiven er det svært at forme og skærpe efter brug og efter slid.

Sammenlignet med ELID online dressing teknologi og laser dressing teknologi udviklet i de seneste år, hvis selve slibeskiven bruges til at forbedre dressing og skarphed evne af metalbinding diamantslibeskive, er det naturligvis mere effektivt.

Forskere i Kina har foreslået at justere metalbindingsformuleringen for at matche slidhastigheden af diamantslibemiddelet for at sikre korrekt slid på bindingen under slibeprocessen, og de nye slibepartikler bliver kontinuerligt udsat for at opnå slipens selvskærende evne hjul. På grund af mangfoldigheden af materialer og diamantkvaliteter og det begrænsede udvalg af metalbinding modifikatorer har denne proces begrænsninger i anvendelse.

For at forbedre dressing og skarphed evne af metalbinding diamantslibeskive, foreslog Japan T.Tanaka en nyskabende ide og forsøgte at udvikle en ny type slibeskive - porøst metalbinding diamantslibeskive. Porestrukturen af det porøse keramiske bindeskæringshjul indføres i metalbindingslibeskiven for at opnå den fordel, at slibemidlet er let at blade og forbindingen er praktisk. Introduktionen og udøvelsen af denne innovative ide udvidede forskningsområdet for diamantslibeproduktion. Efter arbejdet hos H. Tomino og SHTruong i Japan blev forskellige fremstillingsmetoder som elektrisk sintring udviklet hot isostatisk tryk- og vakuum sintring, og fremstillingsprocessen, porøsitetskontrol og slibepræstation blev studeret. Det nye slibeskive har en yderligere forståelse.

Først og fremmest er fordelene ved slibeskiven af denne type slibeskive: den lette dressing og slibning, blevet fuldt bekræftet og anerkendt af forskerne. Dette skyldes de iboende fordele ved dets strukturelle struktur, der ligner det porøse keramiske diamanthjul, og løser også problemet, at det tette metalbinding diamantslibeskive ikke kan trimmes ved konventionelle former for formgivning. Det er særligt bemærkelsesværdigt, at indførelsen af porer i metalbinding diamantslibeskiven ikke kun forbedrer slibeskærmens slidstyrke og slibningsevne, men udvider også slibeskivenes chiprum, hvilket er grundlaget for den forbedrede ydeevne af den nye type diamantslibeskive.

For det andet er der i den eksperimentelle undersøgelse af diamant- og cbn-slibeskiverne, der anvendes til præcisionsslibning, vist følgende egenskaber: Der er et ekstremt forhold mellem slibeprocessen og porøsiteten. Når porøsiteten er ca. 25%, er slipforholdet den største, slipforholdet falder med stigningen i porøsiteten, og efter at porøsiteten når 25%, falder slipforholdet forsigtigt. Forbedringen af bindestyrke og forbedringen af binderbrødhed bidrager til forbedringen af fjernelse af emner.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com