info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Metal bond diamond slibning hjulet fremstilling teknologi-ONE

Metal bond diamond slibning hjulet fremstilling teknologi-ONE

Jul 25, 2018

Metal bond diamond slibning hjulet fremstilling teknologi-ONE

Abstrakt: Øge hjul liv og slibning effektivitet er centrale emner i fremstilling af metal bond diamond hjul. Dette papir diskuterer primært forløbet af metal bond agent om en forbedring af diamant slibende holding evne og forbedring af slibning hjulet dressing og skarphed evne.

Værktøjets levetid og forarbejdning effektivitet er de vigtigste resultatindikatorer metal bond Diamant slibesten. Så vidt angår de faktorer, der påvirker er den metal bond evne til at holde diamant slibende en vigtig faktor, der påvirker livet for værktøjet. Det er vanskeligt at reparere og skærpe metal bond diamond hjul, som er en vigtig hindring at effektivisere behandlingen. JR company er en professionel bedste slibning hjulet producenter, i dag vil vi introducere det metal bond slibesten.

1 bonding agent forbedrer slibende bedrift evne

Til fremstilling af den traditionelle metal bond diamond slibning hjulet disc, er to former for tekniske foranstaltninger hovedsageligt vedtaget for at opnå forbedring af slibende holding evne. Først, tilføje active Ti(TiH2), Cr og sjældne jordarters elementer direkte til sintring råvaren, og for det andet af metallizing diamant overflade, plating den aktive metaller som Ti eller Cr og deres alu plating på overfladen af slibelærredet, og passerer dem på høj temperatur. Reaktion og diffusion med diamant slibende og metal projektmappen under den sintring behandle form en kemisk metallurgiske bånd mellem slibende og metal bånd, og forbedre den metal bond evne til at holde slibende. Selv om forskellige forskere anvendes forskellige metal bond formuleringer, de målte data var forskellige, men konklusionerne test var dybest set den samme, det vil sige, kan foranstaltningerne proces forbedre bedrift styrken af bond til slibende.

I studiet af dens ekstraudstyr mekanisme, de fleste forskere har observeret ubalance af aktive elementer i den metal bond af forskellige mikroskopisk analysemetoder, det vil sige, de aktive elementer i mikro-området omkring diamant er beriget, og indholdet af aktive elementer falder overflade kraftigt som afstanden fra Diamanten stiger. På samme tid detekterer fase analyse af røntgen diffraktion også tilstedeværelsen af karbider dannet af aktive elementer. Det er udledes, at disse aktive elementer kemisk reagerer med diamant til form metalcarbider, hvorigennem disse karbider fungere som en overgang lag at forbedre befugtning af diamant slibende af metal bond og danne en kemisk metallurgiske bånd mellem den Diamond slibende og metal bond. Selv om dette er et generelt fælles synspunkt, er det kun en følgeslutning, at laget carbide overgang på diamond overflade og dens strukturelle morfologi ikke faktisk overholdes.

JR company har specialiseret sig i diamond og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset bond, metal bond og galvaniseret slibeskiven.

Venligst velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com