info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Afskåret hjul af metalbånd til industriel keramik

Afskåret hjul af metalbånd til industriel keramik

Jun 12, 2020

Funktioner: høj limstyrke, god formbarhed, lang levetid, meget brugt til at skære industriel keramik.

Metalbindings diamant afskårne hjul er for det meste lavet af bronzebinding og pulvermetallurgi varmpresset og svejset. De har høj holdestyrke, høj temperaturmodstand, god varmeledningsevne, god slidstyrke, lang levetid og kan modstå store belastninger. Der er imidlertid uundgåelig krympning og deformation i sintringsprocessen for det afskårne hjul. Derefter er der problemer med at klæde sig ud.

Forbedringsstrategier for metalbundet diamant afskåret hjulteknologi:

Der er mange metoder til påklædning af metalbundet diamantafskæringshjul, såsom elektrolytisk in-processedressing (ELID), elektrolytisk gnistudladningsforbinding (ECDD), laserdressing, ultralydsbinding og osv. Blandt dem er studiet af elektrolytisk i -procesdressing er den mest modne. Forbedre problemet med at forbinde og forarbejde emnet ved elektrolytisk fjernelse af et bindemiddel.

Tanaka fra Japan introducerede porestrukturen af ​​porøst forglaset limafskåret hjul i metalforbindelsesafskæringshjulet med henblik på værktøjsproduktion. Slibemidlet på det afskårne hjul er nemt at skære ud og klæde og forbedre forbindingen af ​​metalbindværktøjer.JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com