info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Gør dine ski / snowboard mere poleret side slibeskive slibehjul

Gør dine ski / snowboard mere poleret side slibeskive slibehjul

May 01, 2020

I disse dage er ski i den kolde vinter blevet et virkelig fantastisk værktøj. Du kan stå på ski på snebjerget med din ski. Ved du dog, hvorfor dit snowboard er så poleret og køligt? Ja, med udviklingen af ​​teknologi, polering af ansigtet eller side, kan du bruge et elektrisk værktøj medslibeskiveat afslutte det. Det er praktisk at gøre det.

Her er nogle detaljer om snowboardmaskineriet:

To innovative skærpeværktøjer til indstilling og sider garanterer en ekstremt præcis og tilpasset skærpning af forkant med al den enkelhed og sikkerhed, enhver kan have brug for. Disse værktøjer, der er patenteret af Trione, er de første elektriske slibemidler med tangentielle slibere, der kan bruges manuelt. De kan indstilles til en hvilken som helst vinkel, du ønsker, og under konkurrencer kan de skære på en meget kort tid eller give en ekstremt tilpasset finish. De er i sig selv enkelhed at bruge: slip dine ski i klemmen og kør maskinen langs dens kant. Miles hurtigere end et fly og sæt-square!

Slibehjulshastighed til 4500 omdr./min., Kantvinkel 84 ◦ til 90 ◦. Normalt skal du vælge det fine grove slibehjul, når du ønsker et højt løbende færdighedsniveau. CBN og diamantslibningsværktøj har et godt arbejde og kan gøre din bar glat og poleret.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.


forglaset bondeslibehjul:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiksslibeskive:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Galvaniseret slibehjul :http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Slibeskive af metalbinding:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/