info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Vedligeholdelsesmetode til diamantslibeskive

Vedligeholdelsesmetode til diamantslibeskive

Jul 30, 2020

1. Hvis diamantslibeskiven ikke bruges med det samme, skal den anbringes fladt eller hænges op med det indvendige hul. Andre genstande eller fødder bør ikke bunkes på det flade savklinge.

2. Når diamantslibeskiven ikke længere er skarp, og skærefladen er ru, skal den poleres rettidigt. Slibning kan ikke ændre den originale vinkel og bryde den dynamiske balance.

3. Korrektion af indvendig diameter og bearbejdning af hulposition af diamantslibeskive skal udføres af fabrikken. Hvis behandlingen ikke er god, vil det påvirke produktets anvendelseseffekt og kan opstå fare, reaming Den øvre blænde bør ikke overstige 20 mm, så for ikke at påvirke balancen mellem stress.

4. Valg af slibeskive i legering.

1) Harpiksbundet diamantslibningshjul har en svag bindingsstyrke, så dens selvslibning er god nok, og det er ikke let at blokere, høj slibeeffektivitet, lav slibekraft og lav slibetemperatur. Dens ulemper er dårlig slidstyrke og stort slidstab, så det er ikke egnet til slibning med tung belastning.

2) Slibebestandigheden og limningsevnen for det keramiske bundne diamantslibeskive er bedre end for det harpiksbundne hjul, med skarp skæring, høj slibeeffektivitet, mindre opvarmning og blokering, mindre termisk udvidelse og kapacitet Let at kontrollere præcisionen, manglerne ved slibeflade grov, høje omkostninger.

3) Metalbundet diamantslibningshjul har høj limningsstyrke, god slidstyrke, lav slitage, lang levetid, lave slibepriser og kan bære stor belastning, men dårlig skarphed og let blokering.

4) Slibende partikelstørrelse har en vis indflydelse på slibeskivens tilstopning og skæremængde. Sammenlignet med fine sandkorn har grove sandkorn større skæredybde, og forkantens slid øges. Tværtimod er slibeskiven tilbøjelig til blokering.

5) Slibeskivehårdhed har stor indflydelse på blokering. Slibeskive med høj hårdhed har en høj varmeledningsevne, som ikke er befordrende for overfladevarmeafledning og bidrager til at forbedre bearbejdningsnøjagtighed og holdbarhed.

6) Valg af slibeskivekoncentration er en vigtig egenskab, som har stor indflydelse på slibeeffektivitet og behandlingsomkostninger. Hvis koncentrationen er for lav, påvirkes effektiviteten. Tværtimod er slibning af korn let at falde af, men det bedste bindemiddel er tilgængeligt. Koncentrationsområdet er også optimalt.
JR-firmaet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Venligst velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com