info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Nøglepunkter for forbedring af diamantslibeskiveformel

Nøglepunkter for forbedring af diamantslibeskiveformel

Jun 29, 2019

(1) Udvælgelse af råmaterialesorter

Slibemidler, bindemidler og fyldstoffer skal opdateres. Hold op med tiderne og vælg nye sorter med fremragende præstationer. Det kan ikke være konsistent i årtier. Det er blevet diskuteret før og vil ikke blive gentaget her.

(2) De tre elementer i slibeværktøjet bør overvejes fuldt ud

De tre elementer i slibeværktøjet er: slibemiddel, bindemiddel og porøsitet.

En passende porøsitet er en vigtig faktor for at sikre slipevnen. Denne faktor er ofte forsømt af nogle producenter, hvilket medfører negative konsekvenser. Den grove slibning og halvering slibeskiver har store porer og lav levetid, mens de fine slibe- og polerhjul har små porer, hvilket forårsager alvorlig blokering og forbrændinger. Denne form for fænomen kan forhindres ved korrekt justering af de tre elementer i formlen, herunder porøsiteten.

(3) Udformning af råmaterialeforhold

Andelen af råmaterialer i arbejdslaget skal udformes i overensstemmelse med de specifikke brugskrav i slibeværktøjet og må ikke kopieres. For eksempel er husholdnings Cu-pulver generelt 15% til 20% vol, og vægtforholdet overstiger ofte 30%. Hvis vi bruger overfladisk kobberbelagt slibemiddel, kan vi ikke bruge så meget kobberpulver, formlen skal ændres. Ellers bliver slibeskiven kedelig. , ikke accepteret af brugerne. Den samme type slibeskive i Vesttyskland er mængden af kobberpulver meget lille, og selv den grundlæggende brug af Cu-pulver er ikke brugt, og effekten er meget god, hvilket er årsagen.

JR firma specialiserer sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com