info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Produktion og forsendelse af JR-slibeskive

Produktion og forsendelse af JR-slibeskive

Mar 04, 2020

1. Ordrebekræftelse

Først og fremmest opnår vores salg kundeinformation gennem kommunikation og tydeliggør kundens krav. F.eks. Bekræfter vi typer slibehjul (elektropletterede slibehjul, slibehjul med harpiksbinding, slibehjul af metalforbindelse eller glitterhjul til forglasning), specifikationer og størrelser. Det er bedre, hvis kunderne leverer slibeparametre (hvilket materiale der bruges til slibning, hvilken maskine der bruges, hvad er hastigheden, fjernelsesgraden, tørslibning eller vådslibning);

Derefter vil vi angive prisen og bekræfte aftalevilkårene som antallet af ordrer, leveringsdato, emballeringskrav, leveringsmetode og betalingsmetode hos kunden;

Endelig vil vi bekræfte tegningen med kunderne og derefter sende ingeniørafdelingen for at arrangere produktionen.

2. Ingeniørdesign

Efter at have modtaget kundens ordre foretager ingeniørafdelingen produktionsordren. Endelig overføres tegningen af ​​ingeniørafdelingen til bearbejdningsafdelingen, og behandlingsafdelingen følger strengt tegningen for at fremstille hjulene.

3. Forberedelse af basismateriale

Efter at have modtaget produktionsordren, vil bearbejdningsafdelingen klassificere den i henhold til de forskellige specifikationer på ordren. Hvis råmaterialet er utilstrækkeligt, køber de materialerne. Samtidig skal det afspejles for salgspersonalet i tide. Derefter vil salgspersonalet forklare kunden i tide.

4. Formeltildeling

Formelallokering er en meget kritisk proces. Personalet vil være udstyret med forskellige slibehjulspulver i henhold til forskellige ordrekrav. Da slibehjulene bruges til forskellige anvendelser, vil formlen anvende forskellige materialer. Efter at have modtaget ordren, udfører teknikerne streng klassificering og arrangerer produktion i henhold til klassificeringen Procedurer og materialer.

5. Varmpresning

I produktionsprocessen blander vi materialerne og lægger dem i de tilsvarende varme forme til varmpresning. Forskellige forme vil producere forskellige former for slibehjul. Denne proces bestemmer grundformen på slibeskiven.

6. Bagstøbning

Efter varmpresning bages det dannede slibehjul. Bagstøbning er et vigtigt trin i formningen af ​​slibehjulet. For høj eller for lav temperatur vil påvirke slibeskivets samlede ydelse. Derfor er vi nødt til at observere temperaturændringen til enhver tid under bageprocessen.

7. Nedformning af slibehjul

Slibehjulet skal afkøles efter bagningen er afsluttet og derefter formning. Under køleprocessen skal slibehjulet også fjernes ved en konstant temperatur. Temperaturen vil også påvirke formningseffekten af ​​slibehjulet, hvilket gør slibehjulets ydelse reduceret. For eksempel kan slibemidlet klæbe til formen, eller slibelaget går i stykker. Den stabile temperatur har en vigtig indflydelse på kvaliteten af ​​slibehjulet.

8. Rengøring af overfladen

Efter afformningen vil der være en masse affald og pulver genereret under produktionsprocessen, hvilket vil påvirke udseendet. Så vi rydder op i overfladen.

9. Forundersøgelse

Den første inspektion af slibehjulet skal først observeres, om der er nogen unormalitet på overfladen af ​​slibeskiven, og om der er noget problem i farve og glathed af slibeskiven. En anden er at kontrollere nøjagtigheden, korrigere og håndtere det slibehjul, der mislykkes nøjagtigheden, og derefter udføre yderligere inspektion.

10. Klædning

Størrelsen på hvert slibehjul skal repareres i nøje overensstemmelse med kundens krav og branchespecifikationer. Efter at slibehjulet er dannet som en helhed, skal det samlede udseende og form være let poleret for at sikre det færdige produkts udseende.

11. Balanceinspektion

Brug den dynamiske afbalancering til at kontrollere slibehjulets balance.

12. Kvalitetskontrol

Efter balanceinspektionen vil OQ-afdelingen kontrollere den samlede kvalitet af testslibehjulet og udfylde kvalitetsinspektionsrapporten i henhold til den faktiske situation.

13. Gravering

Kunder kan gravere deres eget logo eller JR og specifikationer på overfladen af ​​slibeskiven.

14. Emballage

Slibehjulet pakkes og bokses efter bekræftelse af, at det er korrekt. Den ydre etiket på kassen er markeret i henhold til ordrekravene. Vores færdige produktemballage er opdelt i en type, den ene er oker miljøvenlig bølgekasse, og den anden er vandtætning af overfladen Miljøbeskyttelse bølgekasse, to lag skum bomuld placeres i kassen til beskyttelse. Og slibehjulet anbringes i en forseglet plastpose efter rustforebyggelse for at forhindre, at hjulbasen oxiderer og ruster.

15. Opbevaring af færdige produkter

Når slibehjulet er pakket, bliver det pakket og opbevaret på lageret. Forsendelsen arrangeres så hurtigt som muligt i henhold til ordreprotokollen.


Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com