info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Er diamantboren sintret eller elektropletteret?

Er diamantboren sintret eller elektropletteret?

Aug 02, 2019

Der er mange produktionsprocesser til diamantbor. Vi valgte produktionsprocessen for to almindelige bor, såsom varmpressede bor og elektropletterede bor.

1. Varmepressende diamantbit-produktionsproces

Den anvendte fremstillingsmetode er en sintringsmetode med pulvermetallurgi. Fra råvarer til fremstilling og forarbejdning af færdige varmpressede diamantbor, kræver i alt mere end fyrre behandlingstrin. Enhver proces skal garanteres af godt udstyr og teknologi. Kvaliteten af diamantbor er afhængig af implementeringsniveauet for disse processer.

Vigtigste funktioner i JR varmpresset diamantbor:

(1) Bitlegemet og stållegemet er fast bundet, og sintringen af slagtekroppen, svejsningen af slagtekroppen og stållegemet afsluttes ved høj temperatur og højt tryk.

(2) Hårdhedsindstillingsområdet for borekroppen er stor. Så længe kontrol sintringsparametrene er passende, kan sammensætningen af slagtekroppen justeres inden for et stort område, hvorved der produceres en varmpresset diamantbor i forskellige slagtekroppehårdhedsserier.

2. Fremstilling af galvaniseret diamantbit

Princippet for den elektropletterede diamantbor er elektroformning, der er fremstillet ved plettering af nikkelmetal og kobolt til imprægnering af diamantmaterialet, og slagtekroppen dyrkes og limes til stållegemet. Fra råvarer til fremstilling og forarbejdning af færdige diamantbelagte bor, kræves mere end 100 processer. Blandt dem kræver kun elektropletteringsprocessen 24 gange (lag) fodring, og syntesetiden er over 14 dage. Fremstillingsprocessen for galvanisering er meget besværlig.

JR Electroplated Diamond Drill har to hovedfunktioner:

(1). Diamanten har en høj koncentration af diamant i slagtekroppen, og borekronen er let at klinge. Det er generelt velegnet til klipper med forskellige hårdheder.

(2). Fremstillingsprocessen har ingen skade på diamantens ydeevne, og boreeffektiviteten af borekronen er høj.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com