info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Er diamantmikrodermabarasion sikkert?

Er diamantmikrodermabarasion sikkert?

Aug 04, 2020

Diamond microdermabrasion-proceduren er den systematiske medicinske tilgang til gradvist at fjerne de ydre lag af epidermis for at tilskynde celleregenerering. Proceduren er en metode til eksfoliering af huden, der genopliver huden, sletter fine linjer og rynker og reducerer store porer, hyperpigmentering, acne ar, strækmærker og alderspletter.

Diamantmikrodermabrasion har en meget lav risiko for komplikationer og er en af ​​de sikreste hudforyngelsesprocedurer, der findes i dag. Behandlingen er sikker for alle hudtyper, især asiatiske, latinamerikanske og afroamerikanske, da der ikke er nogen risiko for misfarvning af huden. Der er ringe eller ingen nedetid efter mikrodermabrasion. Du skal være i stand til straks at genoptage dine daglige aktiviteter.

Vasodilatationsforstyrrelser, såsom rosacea, skal løses, inden du prøver på mikrodermabrasion. Nogle virksomheder foreslår en evne til at behandle inflammatoriske lidelser med mikrodermabrasion, men med stor erfaring vil dette kun forværre disse tilstande.

Nogle bivirkninger af mikrodermabrasion er også mulige. Almindelige bivirkninger af mikrodermabrasion inkluderer mild ømhed, hævelse og rødme. Disse forsvinder normalt inden for få timer efter behandlingen. Du kan blive bedt om at bruge en fugtighedscreme for at minimere tør og skællende hud. Mindre blå mærker kan også forekomme. Dette skyldes hovedsageligt sugeprocessen under behandlingen.

JR (Guangdong) Nyt materiale, der er inkorporeret i virksomheden, har mere end ti års erfaring med fremstilling af medicinske kvalitetsmikrodermabrasion diamantspidser, den mest effektive og klinisk dokumenterede microdermabrasion kernedel. Produceret strengt i henhold til ISO 9001-systemet, 0ur Microdermabrabrasion diamantspidser giver et uovertruffen niveau af kvalitetssikring og er populær blandt kunder, især i Europa og Amerika. Vi er fast besluttede på at opretholde vores status som førende inden for fremstilling af mikro-dermabrasion diamantspidser til fremstilling af førende hudlæge, plastikkirurger, medicinske fagfolk og æstetikere for vores fremragende kvalitet, service og teknologi.


Venligst velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com