info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Påvirkningsfaktorer for slibendeffekt

Påvirkningsfaktorer for slibendeffekt

May 17, 2018

Slibemaskine:  

1. Slibemaskinens høje præcision kan garantere krav til arbejdsstykke og sikre fuld afspilning af slibehjulets ydeevne.

2. Slibemaskinen har høj stivhed. Under slibekraftens virkning bliver elasticiteten mindre, og genereringen af selvspændt vibration kan undertrykkes samtidig, hvilket er til gavn for vedligeholdelsen og anstrengelsen af slibestyring.

Slibebrug:

1. Slibeskivenes hastighed kan forbedre overfladens rude af emnet, øge metalfjernelseshastigheden og metalfjernelsesparametrene, forbedre slidhjulets holdbarhed og reducere slibehjulets forbrug.

2. Foderhastighed, foderhastighed og foderhastighed øger slipingseffektiviteten, men samtidig øger arbejdsstykkets overfladens rude, accelererer hjulet og reducerer holdbarheden.

Forbindelsesforhold:

1. Til slibeprocessen med overfladens rude af arbejdsemnet som den begrænsende tilstand er den fine dressing bedre end den hårde dressing, men hvis forbindingen er for fin, vil metalfjernelseshastigheden blive reduceret, og risikoen for forbrændinger vil øge ; Vibrationer tværtimod reducerer slibeskivenes slidstyrke og reducerer produktiviteten.

2. Ved grovslibning er hovedkravet en høj slibepåvirkning. På dette tidspunkt er grov dressing bedre end fin dressing.

Emneegenskaber:

1. Slibepræmieringen af emnematerialer, materialer, der er nemme at male, og materialer, som er slidstærke, varierer meget, og slibeskivenes slidstyrke vil også være væsentligt anderledes.

2. Behandlingskravene, arbejdstykkens nøjagtighed og ruhed er forskellige, og kravene til slibeskivenes egenskaber er også forskellige.

Køleforhold:

Den passende matchning af væsketilførselsmetoden og tryk og strømning og de forskellige typer af slibevæske valgt i slibeprocessen vil i høj grad forbedre slibestyrets slibepræstation, og slibendeffekten vil stige eksponentielt.

Egenskaben af slibeskiven i sig selv, og udvælgelsen af hver parameter af slibeskiven skal være korrekt tilpasset slibningsbetingelserne og bearbejdningskravene.