info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Vigtige faktorer af diamantharpiks slibeskive kvalitet: fremstillingsproces

Vigtige faktorer af diamantharpiks slibeskive kvalitet: fremstillingsproces

Jun 05, 2019

Fremstillingen af diamantharpiks slibeskiver er et yderst teknisk industriprodukt, og der er mange problemer i forbindelse med sammensætning, støbning, hærdning og forarbejdning.

(1) Blandingsproces: Blandingsnøglen er ensartethed. Støbematerialet skal nå: Fordelingen af hver komponent er ensartet og løs, men den er ikke egnet til åbenlys pulverlækage. Det er nødvendigt at sikre ensartet fordeling og god støbning.

(2) Støbeproces: På nuværende tidspunkt har det meste af den indenlandske roterende materialefordelingsmekanisme, men på grund af begrænsningerne i det roterende materialefordelingsmekanisme, medarbejderne hos nogle fremstillingsvirksomheder ingen måde at betjene, fordelingen af blandede materialer er ujævn, Positionstolerance og statisk Balanceret ud af tolerance.

(3) Hærdningsproces: Dette er den mest kritiske produktionsproces. Der er to faktorer, der let forårsager kvalitetsproblemer. Den ene er, at temperaturforskellen mellem hærdningsovnen eller fyringsovnen er for stor; den anden er, at ovnen er forkert installeret. Temperaturforskellen på hærderovnen er for stor, hvilket gør hærdningen af diamantharpiksslibeskiven til afvigelse fra den fastsatte hærdningsspecifikation (hærdningskurve), således at slibeskærmens hærdningskvalitet ikke er fuldt garanteret.

(4) Forarbejdningstrin (hovedsageligt diamantharpiksslibeskiver med stor diameter og høj tykkelse): Diamantharpiksslibeskiver, specielt store diametre og høje tykkelser eller slibeskiver med strenge dimensional tolerancer skal forarbejdes efter hærdning for at sikre geometrien og form af slibeskiven og tolerancen.

JR firma specialiserer sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com