info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Sådan bruges Diamond slibehjul til grind mekanisk tætning carbide ring

Sådan bruges Diamond slibehjul til grind mekanisk tætning carbide ring

Apr 24, 2020

Cementeret hårdmetal er et af de mest fremragende friktionsparmaterialer til mekaniske tætninger. Cementeret hårdmetal er vanskeligt at blive behandlet på grund af sin høje hårdhed, høj skørhed, og dårlig varmeoverførsel. Kvaliteten af den hårde legering ring behandling er direkte relateret til kvaliteten af den komplette mekaniske tætning. Derfor kan kun særlige forarbejdningsmetoder bruges til at opfylde kravene. Forarbejdningsmetoderne er omtrent som følgende, slibeskive intermitterende slibning, elektrolytisk slibning, diamant slibehjul slibning, osv.

Intermitterende slibning er en forarbejdningsmetode, hvor en siliciumcarbid slibeskive bruges til at male visse bredde og antal riller i sit arbejde del. Slotting forbedrer slibehjulets selvgbadning, forbedrer køle- og køleforholdene og gør hårdmetalemnet mindre udsat for revner og forbrændinger. Men der er nogle problemer såsom slibeskiven slotting. Slibehjulet tab er hurtig, kølemidlet er let at være snavset, emnet størrelse er vanskeligt at styre, strømforbruget er stort, og det indre hul er vanskeligt at behandles. Elektrolytisk slibning af hårde legeringer har høj effektivitet og god kvalitet. Men køb af særligt udstyr kræver flere investeringer. Desuden er elektrolytten mere ætsende for værktøjsværktøjet og arbejdsmiljøet, og beskyttelsen vil være mere besværlig.

Diamant slibehjul slibning er en forarbejdningsmetode, der erstatter almindelige slibehjul med diamant slibehjul til slibning. Diamanthjulet er det hårdeste slibemiddel af kendt naturligt og menneskeskabt materiale. Det har høj styrke, og det kan modstå store ensartet belastning. Desuden har det god varmeledningsevne og lille termisk ekspansion skoefficient, så det er velegnet til behandling af forskellige hårde materialer med høj hårdhed og høj skørhed, såsom cementeret hårdmetal, keramik, agate, optisk glas, halvleder, osv., Diamant slibehjul har en stærk arbejdsevne og lavt tab. Da diamant slibehjulet har høj hårdhed og god styrke, og slibende korn skærkant har ingen retningsbestemthed og kan holdes skarp på alle tidspunkter, så slibekraften er lille. Da slibekraften er lille, er slibetemperaturen lav. Desuden er det generelt ikke nødvendigt at klæde slibeskiven, så det er nemt at bruge.

Behandlingen trin af cementeret hårdmetal ring omfatter slibning plan, slibning indre hul, slibning ydre cirkel, affasning, indstilling, slibning, polering og inspektion.


Mere informere, kan du besøge vores hjemmeside:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/