info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Sådan vælges korrekt korn af diamantslibningsværktøjer til slibning af knivbladet

Sådan vælges korrekt korn af diamantslibningsværktøjer til slibning af knivbladet

Jun 18, 2020

At vælge det rigtige grus til din slibesten er et vigtigt skridt i at skærpe din kniv. En kedelig kniv kræver en grov sten, men hver kniv er nødt til at starte med den groveste sten, du har, på den anden side kan en meget kedelig kniv ikke skærpes på kun din fineste sten. Start med det rigtige korn sikrer, at du opnår den kant, du har brug for hurtigt. Start med det rigtige korn, der er nødvendigt til din kniv, vil du gå gennem hver finere sten, indtil du har nået det ønskede skarphedsniveau.

Hvis din kniv er meget kedelig eller har et nikket blad, skal du starte med din groveste sten, generelt anbefaler vi korn # 180 ~ # 220 , Det er meget effektivt og fjerner materiale så hurtigt, at en dårlig kant kan skærpes hurtigt.

Dog skal den grove sten følges op med din finere sten for at forfine kanten. Hvis din kniv kun er lidt kedelig og bare har brug for en hurtig touch up, kan du starte ved en mellemstor eller fin sten spare dig tid. Vi foreslår # 320, det er effektivt og bedre resultat.

For et mere skarphedsniveau kræves en finere korn. Dette skal kun bruges på en kant uden problemer med at få et pænt blad. Måske kunne du nå dit krævede skarphedsniveau på dette trin.


I de fleste tilfælde, jo skarpere, jo bedre. En vigtig faktor, der bestemmer skarpheden på din kant, er, hvor fint en korn du vælger til din endelige finslipning. Skarphedsniveauet afhænger dog også af brugen af ​​kniven. Hvis du vil have, at stenen giver dig den bedste kant, kan du gå til den fineste sten som # 1200, endda # 8000 ,, hvilket vil koste dig mere tid og kræfter.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com