info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Sådan vælges og anvendes harpiksbinding Diamant afskåret hjul-to

Sådan vælges og anvendes harpiksbinding Diamant afskåret hjul-to

Aug 31, 2018

Sådan vælges og anvendes harpiksbinding Diamant afskåret hjul-to


Fem, de fælles problemer i brugen af skærehjul

1. Opbryd under skæring

I processen med at bruge skærehjulet finder vi ofte, at skærehjulet er ødelagt. Der vil være en eller anden grund til de knuste problemer. For det første er det brudt, når du installerer på maskinen og test før brug. Afskæringshjulet skal være tomgang i et minut før brug. Der er to hovedfaktorer i processen. Den ene er, at skærehjulet er ringere og når ikke skæreforingshastigheden. Desuden er den indre diameter og skærebordet ikke udstyret, og der er stor belastning under samlingen. For det andet er hjulene brudt under brug: sliphjulene kan gå i stykker, når skæringen udføres i normal 1/3 tilstand. Det kan være af følgende grunde: Den dårlige fladhed, ujævnhedsstrukturen, skærehjulets høje hårdhed og harpiks diamantskærehjul er manglende sejhed. Når fladheden er dårlig, er skærefladen buet. Efterhånden som skæredybden stiger, bliver skærstykket udsat for lateral spændingsforøgelse, så det er let at bryde op. Når strukturen er ujævn, vil spændingen akkumulere i det svage væv, hvilket forårsager revner på grund af momentkraft, termisk stress, tremor og faktorer. Når skærepladens hårdhed er for høj, vil det radiale momentkraft blive forøget. Da skærepladens tykkelse normalt er mindre end 4 mm, så kan den blive brudt. Når der er mangel på sejhed, da slibeskiven altid er i en negativ tryktilstand under skæreprocessen, vil der opstå lateral spænding, og når skærehjulet modstår sidekraften, vil slibeskiven blive brudt. Sammenfattende skal følgende krav opfyldes for skærehjulets kvalitet for at undgå krakning: 1. For at have tilstrækkelig styrke skal rotationsstyrken nå 1,5 gange brugshastigheden. 2. For at have en god fladhed skal fladheden styres indenfor 0,3 mm. 3. Vælg de passende skærehjul. Fordi brugen af skærepladen er mere kompliceret, skal du vælge hårdheden i overensstemmelse med dine egne behov.

2. Alvorlig vibration under skæring

Ved brug af slibeskiven er det ofte fundet, at der er en vibration og ikke kan skæres. Mulige årsager er følgende: Den statiske balance i slibeskiven overstiger standardkravet; vævsbruddet er brudt; slibeskivenes fladhed er dårlig, og skærebordets aksel bærer osv.

3. Arbejdstykkets alvorlige burr efter skæring

I nogle skæreprocesser, især skæring af rustfrit stål tyndvæggede rør, er det påkrævet, at emnerne skal være så fri som muligt. Først og fremmest skal vi kende skæreprincippet: Under skæreprocessen er temperaturen på skærezonen høj på grund af friktionen af slibemidlet og arbejdsstykket, som forårsager stress og deformation af emnet og endda forårsager overfladen brænding. Og næsten hele energiforbruget under skæreprocessen omdannes til skærevarme. Undersøgelser har vist, at ca. 60-85% af skærevarmen kommer ind i emnet, 10-30% kommer ind i slibeskiven, 0,5-30% går ind i chippen, og en lille del frigives i form af ledning, konvektion og stråling. Skærezoneens gennemsnitstemperatur er ca. Den er 600-1000 ° C, og det øjeblikkelige kontaktpunkts maksimale temperatur kan nå arbejdsmaterialets smeltepunktstemperatur. På grund af den høje robusthed af rustfrit stål, høj termisk styrke og skærekanten af slibemidlet, er skæreflisene ikke let skåret væk. Skærebestandigheden er stor, ekstrudering og friktion er svær, og skæretemperaturen kan nå 1000 ° C ~ 1500 ° C eller endnu højere. Samtidig vedhæftes flisene let under slipningshjulet under opblæstning af høj temperatur og højt tryk, idet hullet mellem slibemidlerne udfyldes, så slibemidlerne taber skæringseffekten. Derudover har rustfrit stålmateriale en stor lineær ekspansionskoefficient og er meget modtagelig for deformation under virkningen af skærevarme, især tyndvæggede og aflange emner. I skæremetoden er det nødvendigt at vedtage nogle få metoder som muligt for at reducere skærevarmen, såsom at tilføje kølemiddel og øge skærehastigheden.

Mere opmærksomhed på udvælgelsen af slibeskiven:

1. Vælg et tyndere skærehjul så meget som muligt, hvis de betingelser, der tillades ved skæreprocessen.

2. Vælg en finere grit diamant skåret hjul.

3. Vælg en løsere struktur af skærehjul for at lette varmeafgivelsen.

4. Skærehjulets slibemiddel skal være korrekt matchet med skæreemnet.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com