info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Sådan vælges og bruges harpiksbinding Diamant afskåret hjul-ONE

Sådan vælges og bruges harpiksbinding Diamant afskåret hjul-ONE

Aug 29, 2018

Sådan vælges og anvendes harpiksbinding Diamant afskåret hjul


Højhastighedsharpiksbinding diamantskåret hjul er meget udbredt i mange brancher på grund af dets høje effektivitet, bekvemmelighed og økonomi. Imidlertid forsømmer mange mennesker at vælge et passende savblad ifølge deres egne brugssituationer. I dag vil vi tale om hvordan man vælger skærepladerne og indføre regelmæssige brugsspørgsmål.

For det første brugen af skæreplader

Skærehjulet er opdelt i skæring og slibning i henhold til brugsvejledningen. Maskinstykkerne er faste og mobile, og maskinens effekt har høj effekt (> 5,5 kW) og lav effekt (<3> Skærehastigheder kan være hurtigskæring (> 80m / s) og normal skæring. Desuden er skærematerialerne forskellige, såsom rustfrit stål, titaniumlegering, almindeligt stål, viskøst metal, højkolstofstål, ikke-metal mv. Diamantskærehjulets ydeevneskrav er forskellige til forskellige anvendelser, så det er vigtigt at vælge klippehjulene med rimelighed. Korrekt harpiks skærehjul kan øges sikkerhedsfaktoren, forbedre arbejdseffektiviteten og reducere omkostningerne ved brug.

For det andet valg af savklinger til almindelige skæremaskiner

Almindelige skæremaskiner refererer normalt til faste skæreborde med en effekt på <3 kw="" og="" en="" omdrejningshastighed="" på="" 2900="" rpm=""> Konventionelle emner er mindre end 50 mm i diameter. Da skærekraft er lille, vælger vi normalt en skæreplade med en tykkelse på 3,2 mm for at reducere den radiale friktionsmodstand. Skærepladen er således tynd og har en vis elasticitet, og den er mere skarp, når den skæres.

For det tredje valg af skæreblade til højkapacitetsskæremaskiner

Klippekraften i kraftværktøjsmaskiner er større end 5,5 kW, omdrejningshastigheden er 2800 omdr./min., Og skæringsstykkets diameter er stor. Når skærekraften er stor, er skærepladens skære stor, så skærepladen skal have en vis stivhed. Vi vælger normalt en tykkelse på 3,8 mm. På grund af den store skærdiameter vil modstanden til skærestykket blive øget, og skæreoverfladetemperaturen er høj, så det er vigtigt at sænke skæretemperaturen. Vi tilføjer normalt vand som kølevæsken, når der skæres. Forsøget viser, at tilsætning af vand under skæring kan forbedre skærehjulets holdbarhed med 1,5-2 gange.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com