info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Sådan polerer du værktøjet bedre-ONE

Sådan polerer du værktøjet bedre-ONE

Jul 19, 2018

Sådan polerer du værktøjet bedre


Værktøjsmaterialer

Fælles værktøjsmaterialer i værktøjslibning er: HSS, PM-HSS, HM og PCD, CBN, cermet og andre superharde materialer. Stålskærere med høj hastighed er skarpe og hårde, og karbidværktøjer har høj hårdhed men dårlig sejhed. Tætheden af hårdmetalværktøjer er væsentligt større end for højhastighedstålværktøjer. Disse to materialer er de vigtigste materialer til øvelser, rederier, fræsere og kraner. Ydelsen af pulvermetallurgi med højhastighedstål er mellem ovennævnte to materialer, der hovedsagelig anvendes til fremstilling af rufræsere og kraner. Stålværktøjer med høj hastighed er mindre følsomme for kollisioner på grund af deres materielle sejhed. Karbidværktøjer er dog hårde og sprøde, følsomme for kollisioner, og kanterne er tilbøjelige til at falde sammen. Derfor skal arbejdet og placeringen af karbidværktøjet under slibeprocessen være meget forsigtigt for at forhindre kollisioner mellem værktøjerne eller værktøjerne, der falder.

Fordi præcisionen i højhastighedsværktøj er forholdsvis lav, er slibekravene ikke høje, og prisen er ikke høj, så mange producenter sætter deres eget værktøjsværksted til at reparere dem. Hårdmetalværktøjer skal dog ofte sendes til et professionelt malingscenter til slibning. Ifølge statistikken fra Arnold Tool Grinding Center er mere end 80% af de værktøjer, der sendes til reparation, karbidværktøjer.

Værktøjslibemaskine

Da værktøjsmaterialet er meget hårdt, er det generelt kun muligt at bruge slibning til at ændre sin form. Der findes flere typer slibemaskiner, der almindeligvis anvendes til fremstilling og slibning af værktøjer:

1. Slibemaskine: Slibning af rillen eller bagsiden af værktøjet som borekroner og endefabrik.

2. Kværn: Slibebenets koniske vinkel (eller excentrisk vinkel)

3. Reparér kantskærer: Korriger borekronens kant.

4. Manuelt universalværktøjsoverfladeslibemaskine: Slibning af ydre cirkel, rille, ryg, topvinkel, mejselkant, plan, rakeflade osv. Almindeligvis anvendt i små mængder og komplekse former.

5.CNC-slibemaskine: generelt fem-akse kobling, bestemmes funktionen af software. Anvendes normalt til slibning af store mængder, høj præcision, men ikke komplicerede værktøjer, såsom øvelser, slutfabrikker, reamers osv. De største leverandører af sådanne slibemaskiner er fra Tyskland, Schweiz, USA, Australien og Japan.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com


You Might Also Like