Hjem > Udstilling > Indhold

Hvordan til at holde liv i Diamant slibesten i lang tid

Jul 13, 2018

Hvordan til at holde liv i Diamant slibesten i lang tid

Der er mange forskellige typer af Diamant slibesten, som fremstillet af forskellige materialer. Vi bør være opmærksomme på hjulene når vælger, fordi hver producent producerer slibning hjulet med forskellige typer og størrelser. Vi skal vælge slibeskiven efter maskine modellen.

For at forlænge levetiden af diamant slibning hjulet i lang tid, skal vi altid fastholde de slibeskiven. I en periode tid tilføje smørende olie for at sikre glat af diamant slibning hjulet under operation, det også kan undgå blokering. Den tilsatte mængde er en tredjedel eller to tredjedele af den bærende hulrum og vinkelsliberen kan tilføjes med en korrekt mængde smørefedt efter at have brugt et halvt år. På samme tid, skal vi være opmærksomme på skruerne. Hver skrue har en betydelig effekt på maskinen.

Når du vælger en diamant slibehjul, bør vi dømme ud fra slibende, hårdhed og grus størrelse osv. Vi bør vælge forskellige typer af slibemidler efter vores egne betingelser. Leverandøren kan generelt anbefale passende slibeskiver som pr dit forbrug. Partikelstørrelsen er opdelt i to typer, groft slibe- og finslibning. For uslebne slibning, bør diamant slibning hjul gryn grovere. Fint grus er for fine slibning og polering.

JR company har specialiseret sig i diamond og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset bond, metal bond og galvaniseret slibeskiven.

forglasset bond slibehjul:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-Bond-Grinding-Wheels/

Harpiks bond slibehjul:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-Bond-Grinding-Wheels/

Galvaniseret slibeskiven:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-Grinding-Wheels/

Metal bond slibeskiven:http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-Bond-Grinding-Wheels/