Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan forbedres skarpheden i harpiks diamantslibeskive

Jun 24, 2020

I løbet af arbejdsprocessen, når friktionen opvarmes, og temperaturen stiger, er der to hovedtyper af kemiske reaktioner. For det første vil iltet i luften forårsage oxidation af phenolharpiksen. Den anden er oxidationsreaktionen af ​​fyldstoffer. For at forbedre skarpheden i harpiks diamantslibeskive, bør vi undersøge meget. Glory Diamond Tools kunne tilbyde harpiks diamantslibeskive, ligesom11A2 slibeskive, 3A1 slibeskive med høj skarphed.

Nedbrydningen af ​​phenolharpiks er den vigtigste kemiske faktor for slid på slibeskiven af ​​harpiksdiamanten. Derfor er det grundlaget for vores forskning, hvordan man forbedrer harpiksens bindingsstyrke. Det inkluderer den høje temperaturbestandighed af selve harpiksen og den høje temperaturbestandighed af dens hærdede struktur. Selvfølgelig kan skarpheden af ​​harpiks diamantslibeskiven også justeres i overensstemmelse hermed. Hvis phenolharpiksen er beskyttet af nitrogen, vil dens termiske nedbrydningstemperatur blive meget forsinket. Det betyder, at reduktion af ilt i slibeskiveens arbejdsmiljø forbedrer slibeskivets høje temperaturydelse og øger diamantens holdekraft for at få det til at fungere fuldt ud. Varme er den vigtigste årsag til harpiksnedbrydning, så reduktion af dannelsen af ​​unødvendig varme kan forbedre den fulde udnyttelse af diamant. Derfor ved vi, at stigningen i temperatur ikke kun får reaktionen til at accelerere, men også direkte forårsager forskellige hærdningsreaktioner efter at have overskredet 180 ℃-punktet. Denne reaktion gør slibeskiven hårdere og mere modstandsdygtig over for høje temperaturer, men også mere sprød. På samme tid kan øget indhold af urotropin øge tværbindingstætheden og få slibeskiven til at give lignende effekter.

Visse råmaterialer til diamanthjul kan også hjælpe os med at reducere unødvendig friktion. Hvis varmen kan reduceres, kan diamanten arbejde mere fuldt og effektivt. Hovedarbejdsprincippet for denne type fyldmateriale har grundlæggende følgende lignende reaktioner. Smøring ved lav temperatur reducerer slid. Oxygenabsorptionsreaktion mellem 300 ℃ og 500 ℃ kunne reducere oxidationen af ​​harpiksen og reducere den oxidative forbrænding til emnet og derved forlænge slibeskivets høje temperaturlivslængde. Dette er et interval, der er meget let at opnå for slibeskiven. Ovenstående reaktion skaber et anaerobt og anoxisk miljø for slibeskiven for at fremme diamanten til at arbejde mere effektivt.

Sammenfattende, hvis du vil forbedre slibeskivets skarphed, kan du overveje det på mange måder, såsom diamanttype, diamantkoncentration, harpikstype, hærdningsproces, hærdningstid, smøremiddel, fyldstof og så videre.


Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com