Hjem > Udstilling > Indhold

Hvordan man kan forbedre den mekaniske styrke diamant slibehjul

Aug 14, 2020

For at forbedre varmebestandigheden og den mekaniske styrke af phenol harpiks bindemiddel i diamant slibehjul, ændringen af phenol harpiks blev opnået ved at tilføje forskellige fyldstoffer i forberedelsen af

For at forbedre varmebestandigheden og den mekaniske styrke af phenol harpiks bindemiddel i diamant slibehjul, ændringen af phenol harpiks blev opnået ved at tilføje forskellige fyldstoffer i forberedelsen af harpiks slibehjul.

Hvis kobber pulver tilsættes, varmebestandigheden af harpiks kan forbedres.

Tilsætning af zinkoxid, krooxid og andre stoffer kan forbedre harpiksens mekaniske styrke.

Tilsætning af flage grafit, molybdæn disulfid og andre bløde materialer kan forbedre slibning ydeevne harpiks bundet slibende værktøjer.

Den mest effektive måde at forbedre egenskaberne ved phenol harpiks er imidlertid at tilføje organiske modifikatorer, hvilket kan skyldes, at organiske stoffer er mere kompatible med phenol harpiks med hensyn til struktur og overfladeegenskaber end uorganiske stoffer.

Polyimid harpiks er en af de bedste varmebestandighed harpiks, polyimid harpiks som bindemiddel forberedelse af diamant slibehjul først dukkede op i USA, derefter bruge spredt over hele verden, dens største egenskab er slibning hjul har god termisk stabilitet, kan være 250 °C i brug i lang tid, mange holdbarhed er højere end phenol harpiks limet slibehjul , ofte anvendes i hård slibende slibning hjulbelastning af slibning.

Epoxy harpiks har god vandmodstand og stærk vedhæftning, men dens varmebestandighed er lav. Ved fremstilling af slibende værktøjer blandes det normalt med phenol harpiks eller polyimid harpiks osv., hvilket kan forbedre bindemidlets bindingsstyrke uden at reducere materialernes varmebestandighed.

Polyurethan harpiks er også af lav varmebestandighed, men slibende lavet af det er af stor styrke og er generelt velegnet til lys slibning.

 


Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com