info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Hvordan man forbedrer slibepræstationen af harpiks diamantslibeskive?

Hvordan man forbedrer slibepræstationen af harpiks diamantslibeskive?

Apr 24, 2019

De fleste mennesker ved ikke meget om slibeproduktionen af harpiks diamantslibeskive. De kender bare nogle af sine applikationer, men ved ikke, hvordan man udfører vedligeholdelse og forbedrer dens ydeevne. Lad mig fortælle, hvordan slibepræstationen af harpiks diamantslibeskive forbedres:

Diamantslibende harpiks har meget gode virkninger på slibning af hårde og sprøde materialer, såsom keramik, glas og hårde legeringer. Bindemidlet af harpiksslibeskiven har stærk stabilitet, og harpiksslibeskiven kan udvise en god tilstand i kemiske reagenser, såsom syre- og alkalisalte ved normal temperatur. På nuværende tidspunkt kan de almindeligt anvendte harpiksmalingshjulbehandlingsmetoder såsom kobberplettering og nikkelbelægning forbedre befugtningen mellem harpiksmalingshjulspartiklerne, men de fleste er mekanisk montering, det er vanskeligt at danne en kemisk binding, og det påvirker også selvskæringen af slibekornene og øge strømforbruget under slibeprocessen. Diamanten af slibekvalitet er for det meste syntetisk diamant. Højtemperatur- og højtryksmiljøet i synteseprocessen gør, at diamantkrystallet har mange defekter, herunder -COOH, -OH og andre grupper, som kan overfladebehandles med et koblingsmiddel for at forbedre infiltrationen med harpiksen.

Guangzhou JR Diamond Co, Ltd er en højteknologisk virksomhed, der integrerer videnskabelig forskning, udvikling, produktion, salg og service. Virksomheden har stabil kvalitet og god slidstyrke. Livet på keramisk diamantslibeskive er højere end for lignende produkter på markedet. Det er meget udbredt i hårdmetal, keramik, glas, diamantkompositark, ædelstene, diamanter og højhastighedstål, værktøjsstål og slibeværktøj, stål, rustfrit stål, støbejern, titaniumlegering mv. Produkterne eksporteres hovedsageligt til Nordamerika, Europa, Japan, Taiwan, Sydøstasien og lande som Indien, som kan tilfredsstille high-end-markedet og have en høj markedsandel i low-end-markedet. Virksomheden har stærk teknisk styrke, stærk produktudviklingskapacitet og dygtig teknologi. Niveauet på håndværksprodukter er højt.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com