info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvordan til at slibe woodturning værktøjer?

Hvordan til at slibe woodturning værktøjer?

Nov 09, 2018

Under normale omstændigheder, vil overfladen af værktøjet og bladet blive beskadiget i varierende grad efter træbearbejdning værktøj er blevet brugt i en periode. Beskadigede træbearbejdning værktøj skal være omhyggeligt skærpet og repareret for at sikre skarphed af værktøjet, før det kan fortsat anvendes. Hvis brug af beskadigede træbearbejdning værktøj drives med magt, vil det ikke kun påvirke den overordnede udvikling af projektet, men også forårsage alvorlige tab. I øjeblikket, er slibning af indenlandske træbearbejdning tools generelt udført ved hjælp af slibning hjul. Derfor er fokus på anvendelsen af træbearbejdning værktøj skarphed teknologi primært fokuseret på udvælgelsen af slibesten.

Slibning hjulet er det vigtigste værktøj til slibning af træbearbejdning tools, og det er også en af de grundlæggende betingelser for anvendelse og anvendelse af værktøjet skarphed teknologi. Der er mange typer og former for slibesten, der kan bruges til at skærpe træbearbejdning tools i Kina i øjeblikket, og pris og kvalitet er forskellige. Det er derfor meget vigtigt at vælge en passende slibeskiven. En egnet slibeskiven ikke kun opfylder behovene for træbearbejdning værktøj skarphed teknologi, men også forfølger et fremragende produkt af "god kvalitet og lav pris".

Hårdheden er en af de centrale spørgsmål, der skal understreges i valget af slibehjul. Hvis den valgte slibeskiven er for blød, værktøjet slebet er vanskeligt at opfylde kvalitetskravene og slebet træbearbejdning værktøj vil snart miste er sin skarpe ydeevne og brug tiden meget kort. I udvælgelsesprocessen af slibning hjulet er valget af den slibning hjul model en af de grundlæggende indhold. I øjeblikket, typer af slibesten, som er populær i markedet er primært opdelt efter den struktur og styrke træbearbejdning tools og opdelingen er også mere specifikke. Om modellen af slibning hjulet er i overensstemmelse med standarden spiller en afgørende rolle i arbejdseffektivitet og slibning kvaliteten af slibning hjulet. Forskellige typer af slibning hjul har forskellige slibning hjulstørrelser, og kun træbearbejdning kuttere med en passende størrelse af slibning hjulet kan skærpe forkant.

Ansøgning effekten af værktøjet træarbejde slibning teknologi har et fantastisk forhold til udvælgelse af værktøjer som slibesten. På samme tid er det tekniske niveau og omhu af operatørerne også meget vigtige. Kun ved at akkumulere rige erfaring i langsigtede arbejde praksis og gradvist opgradere deres faglige kvalifikationer, kan operatører bedre realisere innovative udvikling og fremskridt for træbearbejdning værktøj skarphed teknologi, og spille en større rolle og rolle selv i den fremtidige reparation og vedligeholdelse af træbearbejdning tools.