Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan fix rillen på diamant slibning hjulet?

Mar 08, 2019

Diamant slibning hjulet er dyrt. Hvis rillen vises i brug, skal det repareres og forlænget i service. Dog sådan reparation rillen optræder på diamant slibning hjulet? Lad mig introducere sådan reparation diamant slibning hjulet i dag.

For det første slibe værktøjet renovering med en slibning hjulet hver gang flytte overlappende overfladen til 1/3 til 1/2 af bredden af slibning hjulet, og derefter fodre kniv én efter én, tager 140# som et eksempel, avanceret 0,005, stump til sprød lyd , ansigt hoppe står over niveau, så skriv til 0,01 og gentage lyd og ansigt inspektion og derefter gå videre til 0.015, 0,02 og 0.025 0,03 indtil sprød, flad, ingen bæven, med angivelse af afrunding, skarphed udfyldte. Maksimale renovering infeed afhænger størrelsen af slibning hjulet, jo grovere partikelstørrelse, jo større den slibning beløb!

Bemærk:

1. det kan belægges på omkredsen af diamant slibning hjulet med fedtet ental pen på forhånd. Når sporingen af blækket forsvinder helt, betyder det, at afrunding arbejdet er afsluttet. Der er en farvnings-tilstand under slibningen, der er, slibning striben kan skærpes i hånden, således at den slibeskiven kan genoptage funktionen skæring!

2. efter afrunding med en centrifugal bremse, må det blive skærpet med hvidt sand strip.

3. Når diamond og CBN slibehjul er på maskinen, er det bedst ikke at fjerne det, medmindre sliddet er afsluttet.

4. Hvis det skal fjernes, skal den fjernes sammen med flange, ellers vil det skal repareres mere, når det er genbruges!

Venligst velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com