Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan forlænges brugen af ​​diamantværktøjer

Nov 10, 2017

For deres egen overlevelse og udvikling tænker mange producenter nu på, hvordan man effektivt kan reducere omkostningerne, herunder: forbedre arbejdskraftens produktivitet, forlænge værktøjets levetid, forbedre forbrugsstyring osv. brug livet er meget vigtigt. Metoderne til forlængelse af brugslivet:

1. Ifølge emnematerialet skal det vælge egnede PCD cutters og andre diamantværktøjsmaterialer. Skæringsforsøgene på forskellige materialer viser, at der er stor forskel på brugen af ​​forskellige værktøjsmaterialer, selv over et talniveau. Typen og mærket af emnemateriale og værktøjsmaterialer er imidlertid talrige og komplekse. Hvis du vælger det bedste fra den specifikke kombination, kun ved akkumulering af eksperimentel og langvarig brugsoplevelse.

2. I henhold til emnematerialet skal du forbedre diamantværktøjsparametrene. Gennem skæringstesten viste det sig, at bladets klangvinkel øges korrekt, så langt som muligt for at reducere værktøjets overhængslængde. Og forarbejdning af hsc støbejernsdele, øget kantbue radius, kan det forbedre værktøjets brugstid.

3. Optimerede skæreparametre som pr. Emner materiale, herunder skærehastighed vc, foder pr. Tandfz og radial dybde. De eksperimentelle resultater viser, at de optimale værdier af vc, fz og værktøjets radiale dybde med det længste liv vil blive ændret på grund af forandringen af ​​emne-værktøjsmaterialekombinationen, og der er et bestemt forhold mellem dem.

4. Den skærende passivation teknologi af PCD fræsning og andre blade har brug for mere opmærksomhed; det er et meget vigtigt spørgsmål. Efter diamanthjulslibning vil karbidskæringen vise forskellige grader af mikrogab (det vil sige en lille chipping og savning). For grafit højhastighedsværktøj skærer dets ydeevne og stabilitet højere krav, især diamantbladene skal passere gennem bladpassivationen inden belægningen for at sikre belægningsfastheden og brugenes levetid.

Kort sagt er mange aspekter af værktøjet, nemlig materialet, geometrisk vinkel, belægning, skærekant og procesbetingelser, faktorerne for at forlænge brugslivet.