info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Hvordan man vælger den rigtige Diamant slibesten og slibning beløb-to

Hvordan man vælger den rigtige Diamant slibesten og slibning beløb-to

Aug 13, 2018

Hvordan at vælge den rigtige diamond slibehjulsog slibning beløb-to


Sidste uge vi introduceret nogle oplysninger om at anvende retten slibehjul, i dag vil vi introducere flere oplysninger for dig.

Det skal understreges at forskellige kvaliteter af slibemidler har forskellige former og partikel figurer på grund af forskellige fremstillingsprocesser, og har forskellig styrke, termiske stabilitet og fraktur karakteristika, som skal være baseret på typen bonding agent, slibning emnemateriale og slibning metode. Vælg en anden slibende. For keramiske bond slibesten til effektiv og høj-præcisions slibning, kan høj styrke og skarp-kornet slibemidler som PDA (syntetisk diamant) og ABN800 (CBN) fra DeBeers være brugt eller andre mærker med lignende funktioner.

Overfladen af den super-hårde slibning er også belagt med metal (metal belægningen kan styrke og skærpe, bremse den termiske chok og kombinere bro mellem slibende partikler og binder til at forbedre ydeevnen af slibning hjulet) og den ikke-belagte metal. Arter bør blive udvalgt efter forskellige typer af bindemiddel, emnemateriale, tør slibning og vådslibning. Tør slibning generelt bruger kobber tøj, såsom RVD-Cu, CBN-Cu; våd slibning bruger nikkel tøj, såsom RVD-Ni, CBN-Ni. I øjeblikket, forgyldt metal er blevet udviklet fra nikkel og kobber til titanium, wolfram legering, ikke-metal keramik, osv., fra en enkelt belægning til en sammensat belægning, og er blevet udviklet fra slibende belægning til mikro-pulver plating.

Koncentrationen af hårde slibende slibning hjulet kan ikke vælges for lavt, høj koncentration kan bringe høj slibning ratio, 200% koncentration super slibende slibende hjulet er faktisk en slags almindelige slibeskiven med super hård slibende som medhjælper materiale, anbefales generelt ikke navngivet. På nuværende, høj hastighed og høj effektivitet slibning vedtager højere koncentration. Koncentrationen af keramiske bond CBN slibeskiven er yderst effektiv. Koncentrationen af keramiske bond CBN slibeskiven er generelt mere end 125%, som importerede keramiske CBN slibehjul. Koncentrationen er generelt 175-200%.

Hårdhed niveau af slibning hjulet angiver mængden af bindende kraft af bonding agent til slibende. Det rimelige valg af ensartet og stabil hårdhed og hårdhed af slibning hjulet er en vigtig forudsætning for at sikre kvaliteten af slibning. Udenlandske super-hårde slibeskiver har generelt 3 ~ 7 hårdhed kvaliteter at vælge imellem, men Super-hårde slibning hjul fremstillet i Kina ikke har hårdhed lønklasse. Den tilsvarende standard er ikke angivet i GB6409, så kvaliteten ikke er let at garantere, som bringer gene for brugerne. Sit Supplement og perfektion er presserende.

Vælg den rigtige mængde af slibning

 

Slibning hastighed super slibende slibning hjulets bør udvælges efter de specifikke betingelser såsom slibning hjulet typer, slibning metode og køling. Stigende orden hastighed grinder wheel værktøj kan forbedre slibning effektivitet og slibning ratio (f.eks slibning hjulet slibning hastighed er steget med 40%, slibning forholdet kan blive fordoblet), og slibning omkostningerne er reduceret. Slibning hastighed af metal og harpiks bond Diamant slibesten er normalt 15 ~ 35m/s, slibning hastighed af keramiske bond CBN slibehjul kan forhøjes til 45 ~ 160m/s og den slibning hastighed af enkelt lag CBN slibning hjulet kan være 125 ~ 250m/s. Strækningshastighed 80 ~ 125m/s er blevet mainstream af den nuværende verden cbn slibesten slibning. Slibning dybden er generelt 0,002 ~ 0.010 mm, emnet hastighed er normalt 10 ~ 30 m/min. og den langsgående feed speed kan være 0.3~1.5m/min. Tage en stor værdi for uslebne slibning og en lille værdi for finslibning.

Venligst velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com