info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvordan man vælger den rigtige Diamant slibesten og slibning beløb-en

Hvordan man vælger den rigtige Diamant slibesten og slibning beløb-en

Aug 10, 2018

Hvordan at vælge den rigtige diamond slibehjulsog slibning beløb-en


Brug højre-slibehjul

 

Forskellige slibning hjul bør anvendes til forskellige emnet materialer og forskellige forarbejdningskrav. Selv om den samme emnemateriale er jorden, kan slibning forholdet mellem forskellige kvaliteter af slibehjul afvige af 2 til 5 gange, så den relevante slibeskiven bør anvendes.

Diamant hjul er de bedste slibeværktøj til slibning high-hårdhed og sprødt ikke-metalliske materialer såsom hårdmetal, optisk glas, keramik, ædelstene og stone. Men da diamond er let forkullede på 700 ° C til 800 ° C, det er ikke egnet til slibning stål. CBN er lidt mindre stift end diamant, men det har god termisk stabilitet (kan modstå temperaturer fra 1300 ° C til 1400 ° C). Det nedbrydes ikke ved høje temperaturer som diamant, dvs oxidation og grafitisering, og er kemisk inert til jern elementer. Den termiske ledningsevne er høj (46 gange, korund), og slibning hjulet foretaget af det har en lang levetid (op til flere gange at hundredvis af gange af korund slibning hjulet), som er et alternativ til korund slibning hjulet for hærdet stål, høj hastighed værktøjsstål og forsynet med stål. De bedste slibemidler høj hårdhed og sejhed metal materialer såsom rustfrit stål, varmebestandigt stål og titanium legering.

Bindemiddel af superabrasive slibehjul er harpiks, metal, keramik, galvanisering og lodning. Harpiks bond slibehjul bruges primært til skarphed værktøjet måleværktøjer, slibning huller, cylindrisk slibning og overflade slibning; metal bond slibehjul bruges til opskæring slibning, forme kurve slibning af optiske kurve slibemaskine, skarphed enkelt kant cutter, slibning lille borehoved spiral groove er også velegnet til elektrolytisk slibning; den keramiske bond slibehjul har høj slibning effektivitet, god form fastholdelse, høj holdbarhed, let dressing, lang levetid af slibning hjulet, og gode kemiske stabilitet på grund af keramiske lænker sig selv. Det er modstandsdygtigt over for varme, olie og syre og alkali. Det kan tilpasse sig forskellige slibning væsker og har lav slibning koste. Derfor er det blevet det første valg for høj effektivitet og høj-præcisions slibning. Galvaniseret slibning hjul er egnet til højhastighedstog finslibning og danner slibning. Det er også velegnet til effektiv slibning af våde huller (vådslibning) og til brug på koordinere slibning maskiner; loddede slibning hjul er velegnet til ultra-højhastigheds slibning.

JR company har specialiseret sig i diamond og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset bond, metal bond og galvaniseret slibeskiven.

Venligst velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com