info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Sådan vælges slibeskivets hårdhed i overensstemmelse med arbejdsobjektet

Sådan vælges slibeskivets hårdhed i overensstemmelse med arbejdsobjektet

Jul 03, 2019

Hårdhed refererer til sværhedsgraden af slibeskiven, der falder ned under påvirkning af ekstern kraft. For at opfylde kravene til forskellige emner af materialematerialer, er slibeskiven opdelt i forskellige hårdhedsgrader.

Slibeskiven er for hård, de slanke slibekorn er ikke let at falde af, slibeskiven er let at blokere, slibevarmen øges, arbejdsstykket er let at brænde, slibepåvirkningen er lav, og overfladekvaliteten af emnet er berørt Slibeskiven er for blød, og slibekornet er også slukket, når det er skarpt. Øger slibeskærens slid, taber nemt den korrekte geometri og påvirker arbejdstykkens nøjagtighed. Derfor bør valget af hårdheden af slibeskiven være passende. Det skal også overvejes i henhold til slibeskivenes og arbejdsstykkets kontaktområde, arbejdsstykkets form, slibemåden, afkølingsmetoden, slibeskivenes type og andre faktorer.


Følgende principper for slibestyrkehårdhedsvalg er som reference:


1. Ved slibning af bløde materialer skal du vælge et hårdere slibeskive. Når der slibes hårde materialer, skal du vælge et blødt slibeskive.

2. Ved slibning af bløde og hårde ikke-jernholdige metaller bør hårdheden vælges for at være blødere;

3. Slibemidler med dårlig varmeledningsevne bør vælges som blødere slibeskiver;

4. Når slibefladen er mere end den perifere slibning, skal slibestyrets hårdhed være blødere;

5. Under de samme formalingsbetingelser er hårdheden af harpiksbindingsliben 1 til 2 grader lavere end den af det keramiske bindingsslibeskive;

6. Når slibeskiven roterer med høj hastighed, kan slibestyrets hårdhed være blødt 1 ~ 2 klasse lille;

7. Slibning med kølervæske er 1 ~ 2 grader mindre end slibestyrets hårdhed ved tørslibning.

JR firma specialiserer sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com