Hjem > Udstilling > Indhold

Hvordan man vælger den slibning hjulet model-to

Oct 30, 2018

Sidste uge vi taler om de faktorer, der påvirker valget af slibesten, i dag vi fortsætte med at indføre en anden faktorer.


4. udvælgelse af bindemiddel

Den keramiske bond er en uorganisk ringbind med stabile kemiske egenskaber, god varmebestandighed, god korrosionsbestandighed og høj porøsitet. Slibning hjulet af denne projektmappe har høj slibning effektivitet og lav slid, og kan bedre bevare geometri af slibning hjulet. , den mest udbredte. Velegnet til slibning almindelige kulstofstål, legeret stål, rustfrit stål, støbejern, hård legering, ikke-jernholdige metaller, osv. Men den keramiske bond slibehjul er relativt sprøde og ikke kan blive udsat for alvorlige vibrationer. Det kan kun bruges ved hastigheder op til 35 m / s.

Harpiks bindemiddel er et organisk bindemiddel. Projektmappen har høj styrke, visse elasticitet, lav varmebestandighed, god self-skarphed, simpel produktion og korte procestid. Det kan fremstille slibning hjul med at arbejde hastigheder højere end 50 m / s og meget tynde slibning hjul. Sortimentet program er kun overgået af keramiske limning agenter, og det er almindeligt anvendt i uslebne slibning, uslebne slibning, skæring og gratis slibning, såsom slibning stål ingots, kaster grater og så videre. Det kan fremstille høj hastighed og høj-gloss slibesten, tunge, skære- og slibeskiver med særlige krav.

 

5. organisation nummer:

5 6 7 8 9 10 11 12 13

Hemmelighed

Organisationsnummeret bruges til at angive afstanden mellem tilstødende slibende partikler i slibeskiven, dvs størrelsen af hullet. Volumenprocent af abrasive partikler i slibeskiven, det vil sige, at koncentrationen af slibeskiven, bestemmer den slibeskiven organisationsnummer. Variation af antallet af keramiske hjulet er normalt fra 5 til 13. Jo mindre nummer, jo tættere de hjul struktur, og jo større antallet, slibning hjulet. Den løsere organisation. Organisation nummer 11, 12 og 13 er generelt omtales som spalteåbninger slibesten.

 

6. valg af atmosfærisk hul slibehjul

Den atmosfæriske hul slibehjul har fordelene ved at være svært at være blokeret, høj holdbarhed og stærke skæring evne under slibningen, som er velegnet til ru og fint slibning af ikke-metalliske materialer såsom bløde metaller og plast, gummi og læder. På samme tid har det egenskaber af hurtig varmeafledning, så det har god effekt i slibning nogle varmefølsomme materialer, tyndvæggede emner og tørre slibe processer (såsom skærpet carbide værktøjer og maskine guides).

Produktsortimentet af atmosfærisk hullet slibehjul er som følger: slibende er generelt valgt fra carbide og korund. For eksempel er der flere typer af sort siliciumcarbid (C), grøn siliciumcarbid (GC) og hvid korund (WA). Disse slibemidler har høj hårdhed og egenskaber. Sprøde og skarpe, med god termisk og elektrisk ledningsevne; slibende kornstørrelse (36# ~ 180#); bindemiddel (keramiske bond); hårdhed (G ~ M niveauer); figur (flad, kop, skål eller fad) form, osv.); pore størrelse (omkring 0,7 ~ 1,4 mm).