info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Sådan vælger du diamant slibning hjulet og CBN slibeskiven for woodturning værktøjer?

Sådan vælger du diamant slibning hjulet og CBN slibeskiven for woodturning værktøjer?

Nov 06, 2018

1. udvalg af diamant slibning hjulet

Sammenlignet med almindelige abrasive partikler såsom borcarbid, siliciumkarbid og korund, diamant slibning hjulet har skarpere kanter, lav slid, lang levetid, høj produktivitet og behandling af god kvalitet, men det er dyrt, så det er velegnet til finslibning af hårde legeringer, keramik., høj-hårdhed skrøbelig og vanskelig at maskinen materialer såsom halvledere.

Karakteristik af diamantskiven omfatter typen af slibende, partikelstørrelse, hårdhed, koncentration, ringbind, form og størrelse af slibning hjulet.

Slibende: Syntetiske diamanter (JR) er almindeligt anvendt. Ifølge sin krystal form og partikel styrke, kan det være opdelt i forskellige modeller og udvalgt efter dens specifikke anvendelse.

Partikelstørrelse: overveje tre aspekter af emnet ruhed, slibning produktivitet og diamant forbrug.

Hårdhed: Kun harpiks bond diamond hjulet har egenskab ved "hårdhed". S (Y1) klasse eller højere er normalt anvendes.

Bonding agent: der er fire typer af almindeligt anvendte limning agenter, og deres limning evne og slid modstand er i størrelsesordenen harpiks, keramik, bronze og galvaniseret metal, som er gradvist stærkere. Harpiks bond diamond slibehjul har høj slibning effektivitet, god ruhed af emnet, der behandles, bred anvendelse range, god self-skarphed, ikke let at blokere, lav varmeudvikling, let at trim, og hovedsagelig anvendes til raffinering proces. Keramiske bond diamond slibehjul bruges primært til slibning forskellige ikke-metalliske hårdt og sprødt materiale, skrap legeringer, super hårde materialer og så videre.

Koncentration: Koncentration valg afhænger partikelstørrelse, ringbind, form, forarbejdningsmetode, produktion effektivitet og hjulet liv krav af slibning hjulet. Høj koncentration diamant slibning hjulet har en stærk evne til at opretholde formen af slibning hjulet. Når slibning slibeskiven lav-koncentration, forbrug af diamant er ofte lavere, og skal vælges efter behov.

Form og størrelse: udvalgt efter form, størrelse og maskine betingelser af emnet.

2. valg af kubisk bornitrid (CBN) slibehjul

Cubic bor nitride partikler af CBN slibeskiven overholder overfladen af den almindelige slibeskiven og har et meget tyndt lag. Slibende korn sejhed, hårdhed og holdbarhed er 100 gange, at af typen korund slibning hjulet, som er mest egnet til forarbejdning af høj hårdhed og viskositet, høj temperatur og styrke, lav varmeledningsevne af hårde slibe stål og høj hastighed eller ultra høj hastighed slibning. Sortimentet program supplerer syntetiske diamanter. Diamant slibning hjul har en enestående effekt, når slibning hårdmetal og ikke-metalliske materialer, men effekten er ikke væsentlig, når slibning stål, især når slibning specialstål. Cubic bor nitride slibning hjul er næsten 100 gange mere effektiv end korund-type slibesten, fem gange højere end diamant slibning hjul, men slibning sprøde materialer ikke er så god som diamant.

Valget af cubic bor nitride slibeskiven er magen til valget af diamant slibning hjulet. De fleste af dem er dog i udvalg af bindemidler, harpiks bindemidler, efterfulgt af galvanisering og metal bindemidler. Keramiske bond CBN slibehjul bruges primært til slibning af svært at maskinen jernholdige metaller som titanium legering, high-speed stål og deformerbart støbejern. Den harpiks bond CBN slibeskiven er velegnet til slibning ferromagnetiske materialer og er et ideelt valg til forarbejdning af stål. Koncentrationen af CBN slibeskiven er generelt mellem 100% og 150%. Det er økonomisk og rimelig. Det kan ikke bruge almindelig skæring væske og kræver særlige skæring væske.